Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Συρία: Οι αυθεντικοί Τούρκοι θυμίζουν στους «κοιμισμένους» Έλληνες την πραγματική ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ) Του Κίμωνα Χαραλάμπους


Σκηνές που δείχνουν πως η τουρκική καταστροφική και φονική μανία δεν «ξεφτίζει» όσοι αιώνες και αν περάσουν, εξελίσσονται στην πόλη του Αφρίν!  Εκεί, όπου οι Τούρκοι μαζί με τους προπάτορές τους και τζιχαντιστές εισέβαλλαν, μετά από κουρδική, τακτική όπως όλα δείχνουν, υποχώρηση....

Η εισβολή αποτελούσε στόχο επιχείρησης που εξαπέλυσε τον Ιανουάριο η Άγκυρα για να εκδιώξει από εκεί τους μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), προκειμένου να καθυστερήσουν τα σχέδια κουρδικού Κράτους.
Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF μεταδίδει ότι Τούρκοι στρατιώτες ξεκίνησαν τις εκτελέσεις Κούρδων αποκεφαλίζοντας δύο ανθρώπους.
Επίσης, σύμφωνα με το ANF, η τουρκική πολεμική αεροπορία βομβάρδισε το Σάββατο μια φάλαγγα με οχήματα αμάχων που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την εμπόλεμη ζώνη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 300 άνθρωποι.
Την ίδια ώρα, στο Αφρίν οι Σύροι ισλαμιστές αντάρτες μαπαίνουν σε σπίτια, εστιατόρια και καταστήματα, αρπάζοντας από φαγητά μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και κουβέρτες. Στην συνέχεια έβαλαν τα λάφυρα σε αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά και έφυγαν από την πόλη.
Από την πλευρά τους οι Τούρκοι στρατιώτες εισβάλουν παντού και γκρεμίζουν τα πάντα. Διέλυσαν ένα άγαλμα του σιδηρουργού Κάβα, του ήρωα των Κούρδων που συμβολίζει την αντίσταση κατά της καταπίεσης, ενώ άλλοι στρατιώτες αφού κρέμασαν την τουρκική σημαία σε κεντρικά κτήρια στη συνέχεια έσκισαν πανό με μηνύματα υπέρ των Κούρδων.
Όλα όμως έχουν την εξήγησή τους! Οι πραγματικοί Τούρκοι είναι ελάχιστοι στην Τουρκία και έχουν ασιατικά χαρακτηριστικά.
Κατάγονται από την Δυτική Κίνα και ονομάζονται Ουιγούροι Τούρκοι.
Είναι οι φορείς αυτής της βάρβαρης ιδεολογίας, η οποία έχει επιβληθεί, εδώ και δεκάδες χρόνια, στα εκατομμύρια Ελληνογενών, κουρδικών και αρμενικών πληθυσμών που ζουν στα υπό κατοχή εδάφη της σημερινής Τουρκίας.
Φορώντας τουρκικές στολές και κρατώντας γαλάζιες σημαίες με την ημισέληνο, βρέθηκαν στο πλευρό του τουρκικού στρατού και στο Αφρίν, απειλώντας, με το γνωστό ισλαμικό προτεταμένο δάκτυλο, ακόμα και το Κράτος της Κίνας, στο οποίο προβαίνουν συνεχώς σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Τα ασιατικά τους χαρακτηριστικά υπενθυμίζουν σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται σε ύπνωση με τις ομάδες και όλα τα άλλα που τους έχουν «ρίξει» για να ασχολούνται, την πραγματική ιστορία και την καταγωγή των αυθεντικών Τούρκων! Και εξηγούν γιατί οι πληθυσμοί στα παράλια της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Ανατ. Θράκης με την Κωνσταντινούπολη δεν μοιάζουν με τους κυρίους του παρακάτω βίντεο αλλά με τους Έλληνες.
Δείτε ακόμα στα υπόλοιπα βίντεο την καταστροφική μανία των Τούρκων, που προέρχεται ακριβώς από αυτήν την νοοτροπία των Ουιγούρων, η οποία έχει διαποτίσει γενιές και γενιές στην Τουρκία, ως η επικρατούσα, παρότι προέρχεται από ένα μόλις 3% του σημερινού λεγόμενου «τουρκικού» πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive