Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ART TV, τέλος! - Κλείνει το τηλεοπτικό κανάλι του ο Γ.Καρατζαφέρης

ART TV, τέλος! - Κλείνει το τηλεοπτικό κανάλι του ο Γ.Καρατζαφέρης
Ο τηλεοπτικός σταθμός ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη διανύει την τελευταία του περίοδο ως ανοιχτός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας και σε λίγο καιρό αναμένεται να κλείσει.  Οι άνθρωποι του καναλιού δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών....
πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου και ο σταθμός θα πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει.  Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του ψάχνει τρόπους να κρατήσει ανοιχτό τον σταθμό με άλλη μορφή και έχει επιστρατεύσει τεχνικούς να ερευνήσουν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία για έναν σταθμό που θα παίζει διαδικτυακά.   Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να εμφανίζεται σε καθημερινή βάση όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες μορφές του καναλιού (Telecity, Τηλεάστυ).  Η κίνησή του αυτή θυμίζει την «TV Press» που είχε ο ίδιος δημιουργήσει τη δεκαετία του 80 και μοίραζε στα σπίτια βιντεοκασέτες με συμπληρωματικά ρεπορτάζ και ειδήσεις που δεν μπορούσαν να βρουν οι τηλεθεατές στη δημόσια τηλεόραση.

7 σχόλια:

  1. και που ηταν ανοιχτο αυτο το καναλι τι προσφερε; κουταμαρες οπως ολα τα καναλια!
    και τωρα ολοι οι ελληνες θα βαλουν τα γατια τους να κλαινε γιατι δεν θα βλεπουνε
    την εκπομπη μονος μου μλαω μονος μου ρωταω μονος μου απανταω μονος μου τα ακουω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μοναδικό κανάλι που δεν χρωστάει κλείνει ενω τα άλλα με τα δανεικά ...θα δουλέψουν!! Αυτοί ήμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στενοχωρήθηκες συνέλληνα εεεε;;;;;αυτός να δεις στεναχώρια, δεν θα μπορεί να φάει...ας είναι καλά τα νησάκια ΚΕΪΜΑΝ!!!!ΚΑΙ εις υγείαν των κοροϊδων,των ελλήνων πατριωτών!! πως να χρωστάει και γιατί να χρωστάει ρε φίλε;; μόνος του ήταν εκεί μέσα και κανα δυο-τρεις ακόμη και σιγά τα προγράμματα τα δαπανηρά!! ο τσιφούταρος, το αρχιλαμόγιο, ο πατριδοκάπηλος !!! γύρω γύρω όλοι, ο γιος, η κυρά Βένη και σε λίγο καιρό θα έβαζε και τα εγγόνια του να δουλεύουν!!!αει σιχτίρ ηλίθιοι, ξυπνήστε επιτέλους!!!!

      Διαγραφή
  3. και είχαμε μια φαγούρα, ας είναι καλά οι offshore του!!!!! ένα λαμόγιο λιγότερο,(μαζί με το MEGA)!!! XESTHKAME!!!ΑΡΓΥΡΗ ΕΤΟΊΜΑΣΕ σε παρακαλώ τα κόλλυβα της παρηγοριάς στο Νικόλαο Ζ.!!!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ! ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! ΟΥΤΕ ΤΟ.. C N N .. NA HTANE ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ; Ή ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ... ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο διάολο το κωλοκάναλο!!! σ αυτό το μπουρδέλο έχει αναδειχθεί ο ΤΣΥΡΙΖΑ και προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά!! ΔΕΝ υπάρχει μέρα που να μην υπάρχει καλεσμένος βουλευτής ή στέλεχος του ΤΣΥΡΙΖΑ δίνοντας βήμα και λόγο στους ανθέλληνες!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν ρε παιδιά γιατί τόση χολή για ένα κανάλι που κάνει καλά την δουλειά του και δεν χρωστά πουθενά άμα θα κλείσει ήμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ότι βλακεία θέλουν τα υπόλοιπα κανάλια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην κλείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive