Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που βρέθηκε πυροβολημένος στην Φθιώτιδα!

astynomia
55χρόνος κάτοικος της περιοχής είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Αρκίτσας του δήμου Λοκρών.  Πρόκειται για έναν άνδρα γερμανικής καταγωγής που ζούσε μόνιμα στο χωριό Κέδρος της Αρκίτσας...
  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr ο άνδρας είναι πυροβολημένος στο στήθος ενώ φέρει και τραύματα στο κεφάλι.  Τον εντόπισε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα ένας περαστικός και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.     Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, στην αγροτική περιοχή πάνω από τον οικισμό Πλάτανος Τριανταφυλλιάς, βρήκαν τον 55χρονο πεσμένο έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel τζιπ, το οποίο είναι κλειδωμένο και γύρω του εντόπισαν σκάγια, χωρίς όμως να υπάρχει όπλο.  Ο άνδρας ήταν παντρεμένος χωρισμένος και οι αστυνομικοί βρήκαν την πρώην σύζυγό του που ζει στην Σκάλα Αταλάντης.  Εκείνη μάλιστα τους είπε πως σήμερα το απόγευμα θα πήγαινε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του αφού παρά τις προσπάθειες της δεν είχε καταφέρει να μιλήσει μαζί του από χθες το μεσημέρι.  Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται σημείο, αναζητώντας κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.  Επικεφαλής των ερευνών είναι ο διευθυντής αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Ματζιώκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive