Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Δολοφονία Β. Στεφανάκου: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του εγκλήματος

Δολοφονία Β. Στεφανάκου: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σημείο του εγκλήματος
Η σκηνή της δολοφονίας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ για επεξεργασία. Όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό, οι δύο εκτελεστές σπεύδουν να εξαφανιστούν είναι η άνδρες λίγο μετά την εκτέλεση. Σε ένα από τα βίντεο κάμερα.... καταγράφει μία λευκή μηχανή σαν αυτή των δραστών που σύμφωνα με τις μαρτυρίες να κατευθύνεται προς την Ελευσίνα.  Οι αστυνομικοί με βάση το υλικό που έχουν συλλέξει από τις κάμερες προσπαθούν να χαρτογραφήσουν την πορεία των δραστών.    Μαφιόζικο σχέδιο δολοφονίας  Οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου έψαχναν το χρονικό «κενό» δευτερολέπτων  που ο 57χρονος θα έμενε ακάλυπτος και το βρήκαν. 
Για αδιευκρίνιστο λόγο ο Βασίλης Στεφανάκος στις 7 χθες το απόγευμα κατέβηκε από το σπίτι του στη λεωφόρο Αθηνών 304 στο Χαϊδάρι χωρίς τη «σκιά» του, δηλαδή τον προσωπικό του φρουρό, κάτι που γνώριζαν ή εκμεταλλεύτηκαν οι δολοφόνοι για να τον εκτελέσουν.  
Tα κίνητρα του μαφιόζικου χτυπήματος, λένε οι αστυνομικοί, είναι αδιευκρίνιστα… Ίσως, πιθανολογούν να εντάσσονται στον μακροχρόνιο πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας που μετράει πολλούς νεκρούς και τραυματίες σε ανοικτούς λογαριασμούς που κλείνουν μόνο με αίμα. Ίσως έχει να κάνει με κάτι προσωπικό που κάποιοι ήθελαν να ξεκαθαρίσουν όμως ότι και να κρύβεται πίσω από αυτό ένα είναι σίγουρο.    
Η δουλειά, ήταν επαγγελματικά στημένη. Οι κάμερες έδειξαν ότι οι δράστες απομακρύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο με μια λευκή μοτοσικλέτα, οι πινακίδες της οποίας δείχνουν ότι είχε κλαπεί πριν από ένα μήνα από την Ηλιούπολη. Οι 22 κάλυκες του Καλάσνικοφ μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστική προκειμένου να δουν αν το όπλο που «έφαγε» τον Βασίλη Στεφανάκο ήταν «καθαρό» ή «μαρκαρισμένο» από άλλη εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive