ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή – Κασιδιάρης επιτέθηκε κατά του Νίκου Κοτζιά


Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας. Αρχικά στο στόχαστρο μπήκε ο υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για τον οποίο ο βουλευτής είπε:..
« Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Γιατί να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;». Όταν, μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Δουζίνας επιχείρησε να τον επαναφέρει στη τάξη, ο Κασιδιάρης επέμεινε: «Όχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».  Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέβασε τους τόνους ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί με τον Κασιδιάρη όμως να επιμένει και να προχωρά σε απειλές: «Όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες».

2 σχόλια:

  1. Καλά τον έκανες Ηλία. Άντε τούριχνες και μερικές ψιλές θα το φχαριστιόμουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν θα.. θα σας θα..! όπως τότε που θα μπαίνατε στην βουλή για να γαμήσετε και να δείρετε??
    Τα λόγια είναι τσάμπα και οι πράξεις είναι για άνδρες, αν συμφωνήσουν αυτό που λένε, τότε που θα ναι και μαζεμένοι στην βουλή εκτελέστε τους ΛΑΙΒ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ και θα γίνεται αθάνατοι, δείξτε οτι είστε πραγματικοί εθνικιστές και όχι μόνο ουνγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive