Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Με ανάρτηση του στις 02:00 το ξημερωμα ο Γεωργιαδης αδειαζει τον Μητσοτακη για το Σκοπιανό!

adonis-georgiadiΜεσα στην άγρια νύχτα πριν λίγο ο Γεωργιαδης εξέφρασε την άποψη του για τα Σκοπια και επιχειρεί για άλλη μια φορά οπως εχει κανει και σε αλλα θέματα να δώσει γραμμή και να κατευθύνει το κομμα της ΝΔ την στιγμή που ο Μητσοτακης κοιμάται και ονειρεύεται! Μαλιστα εκφράζει και απόψεις για τα συλλαλητήρια που έρχονται σε σύγκρουση με τις θέσεις του Μητσοατακη!...

IMG_5836.PNG

2 σχόλια:

  1. άδωνι για μία φορά σκέψου ελληνικά,και μην ψηφίσεις αυτό το έκτρωμα γιατί θα είσαι αιωνίος υπόλογος απέναντι στην ιστορία και το επάγγελμα σου ως ιστορικός...βάλε στην άκρη επιτέλους την ματαιοδοξία σου,γιατί θα σε καταστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορισμένα από αυτά τα κοπρόσκυλα της ΝΔούλας δεν θα ψηφίσουν. Δεν θα ψηφίσουν όχι γιατί το πιστεύουν αλλά για να κλέψουν την ψήφο αυτών που δεν θα δεχτούν μέχρι τέλους και παρά την προπαγάνδα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Με αυτόν τον τρόπο θα επιχειρήσουν να μαζέψουν τα κουκιά στην ΝΔούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive