Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι Έλληνες που αντιδρούν στην επίσκεψη Ερτογάν. ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ! Συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. Έλληνες που διαμαρτύρονται κατά της επίσκεψης

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ! Συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. Έλληνες που διαμαρτύρονται κατά της Τουρκίας
Απίστευτο!  Μέσα σε μια νύχτα, ξηλώθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, κατά της επικείμενης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν και συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι.  Οι αφίσες εικόνιζαν τον Τούρκο πρόεδρο και ανέγραφαν τη λέξη "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ"....
Τοιχοκολήθηκαν με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής που συστάθηκε από 22 συλλόγους και φορείς της Θράκης, που αντιτάσσονται στην επίσκεψη Ερντογάν στην περιοχή, ο οποίος την επιβουλεύεται, στηρίζοντας την επικράτηση του τουρκικού στοιχείου.
Μάλιστα έγινα και συλλήψεις τριών μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, επειδή είπαν και διέδωσαν το αυτονόητο: Πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι επιβουλεύονται τα ελληνικά δίκαια και θέλουν να αρπάξουν ελληνικά εδάφη.
Τα μέλη αφέθησαν στην συνέχεια ελεύθερα, όμως διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση, που “αναστάτωσε” τους τουρκόφρονες και το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, με την Ελληνική Αστυνομία να τους καθησυχάζει!!!
Μάλιστα η τουρκόφρονη μειονοτική εφημερίδα “Μιλλέτ”, που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο, χαρακτηρίζει «ρατσιστές» όσους αντιδρούν στην επίσκεψη Ερτογάν στην περιοχή!
«Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκεμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών . Οι ρατσιστικές ομάδας αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε “Τουρκοι”, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ¨ανεπιθύμητος¨ και απο κάτω ¨Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη. Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοιχους και στύλους, άρχισαν να ξυλώνονται από τους αστυνομικούς».
Βάζουμε ως επίλογο, όσα δήλωσε μέλος της επιτροπής κατά της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»:
«Αυτές τις μέρες ελεύθεροι σκοπευτές κυκλοφορούν ελεύθερα για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου και απαγορεύεται σε Έλληνες πολίτες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της προκλητικής επίσκεψης του νεο-σουλτάνου στην Θράκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive