Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό για την "φυγή" Τσίπρα και την ημερομήνια συζήτησης στη Βουλή για τον Καμμένο


Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο μετά την επιστολή του πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητεί τη χρονική μετάθεση της συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ στον Πάνο Κάμμενο για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, που είχε προγραμματισθεί για αύριο (και αφού είχε αναβληθεί και πάλι....
λόγω της φονικής κακοκαιρίας στη δυτική Αττική).  Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε προς τον Νίκο Βούτση ότι θέλει να είναι παρών στη συζήτηση, κάτι το οποίο δεν θα είναι εφικτό την Πέμπτη, όπως είναι γνωστό, ο ίδιος θα βρίσκεται στο Παρίσι και, συνεπώς, ζητεί μετάθεση της συζήτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.  Όπως μετέδωσε ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, αυτή την ώρα συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων για να λάβει την τελική απόφαση.  Σύμφωνα με τον Βασίλη Σκουρή, ο οποίος συνομίλησε με τον πρόεδρο της Βουλής, η εισήγηση του Νίκου Βούτση είναι ότι η συζήτηση θα πρέπει να μετατεθεί για την προσεχή Δευτέρα, κάτι το οποίο ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην επιστολή του.  Νωρίτερα, την αντίθεσή της στο αίτημα του πρωθυπουργού για αναβολή της αυριανής συνεδρίασης στην Ολομέλεια για τον Πάνο Καμμένο εξέφρασε η αξιωματική αντιπολίτευση.  Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε ότι «δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive