Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Μήπως μας δουλεύουν; ΔΕΙΤΕ όταν ο Πάνος Καμμένος κατέθετε απόρρητα έγγραφα στη Βουλή. Του Αλέξανδρου Διαμάντη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε μείζον θέμα έχει αναδείξει η κυβέρνηση την κατάθεση στη Βουλή απορρήτων εγγράφων από τον Ανδρέα Λοβέρδο, τα οποία «καίνε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.
Και μπορεί χθες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, να διατράνωναν ότι η Βουλή δεν έχει «αποχαρακτηρίσει» τέτοια έγγραφα, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος σίγουρα θα θυμάται τι έχει κάνει το όχι και τόσο μακρινό 2014.
Τότε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που ήταν στην αντιπολίτευση είχε καταθέσει στη Βουλή δικά του απόρρητα έγγραφα, τα οποία είχαν διαρρεύσει από την Τράπεζα της Ελλάδας...

«Πείτε στον κύριο Υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει τη δίωξή μου», φώναζε από το βήμα της Βουλής, καταθέτοντας στα πρακτικά το συγκεκριμένο έγγραφο.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα επίσημα πρακτικά εκείνης της ημέρας «τo προαναφερθέν έγγραφο, βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής).
Αναλυτικά, το απόσπασμα από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής της συνεδρίασης στις 30 Μαρτίου του 2014:
Δυστυχώς για σας, έπεσε στα χέρια μας το σύνολο του αρχείου της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος με χαρακτηρισμό «απόρρητο». Εγώ θα τα καταθέσω αυτά σήμερα στη Βουλή. Σας λέω ότι παρανομώ. Θα καταθέσω απόρρητο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος προς την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Πείτε στον κύριο Υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει τη δίωξή μου.
Εδώ τι αποδεικνύεται; Καταθέτω το πρώτο έγγραφο το οποίο τι λέει: «Φεβρουάριος 2014. Έκθεση ειδικής έρευνας. Έλεγχος πιστοδοτήσεως χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων προς τις εταιρείες ομίλου Καρούζου από τη Διεύθυνση Εποπτείας, αριθμός πρωτοκόλλου 341, εμπιστευτικό 902, απόρρητο», χαρακτηρισμένο μετά. 
[…](Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος καταθέτει για τα Πρακτικά τo προαναφερθέν έγγραφo, τo οποίo βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive