Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνης
Στα χέρια των Κινεζικών Αρχών βρίσκεται μια Ελληνίδα μοντέλο 19 ετών, που συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα για κατοχή κοκαΐνης αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ η σύλληψη της νεαρής έγινε κατά την άφιξή της από την Αιθιοπία, καθώς μετέφερε στην τσάντα της 2,5 κιλά κοκαΐνης....
 
1
Όπως μετέδωσε η South China Morning Post «η γυναίκα οδηγήθηκε στο δικαστήριο West Kowloon κατηγορούμενη για εμπορία ναρκωτικών».
Οι Αρχές της ασιατικής χώρας δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.
Πρόκειται μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά μέσα σε μια εβδομάδα. 
1
Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες συνελήφθησαν μεταξύ Τρίτης και Παρασκευής την τελευταία εβδομάδα, κατάσχοντας ποσότητα κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ.
«Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εφοδιαστούν εν όψει της γιορτινής περιόδου» ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.
Προσέθεσε, δε, ότι οι Αρχές εξετάζουν το αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών, ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ. 
Οι άλλες συλληφθείσες είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία επίσης μέσω Αιθιοπίας.
1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive