Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Μέγα το της Πουστιάς Κράτος. Του Σπύρου Χατζάρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πούστηδες

Η Πουστιά Ενώνει. Όλα τα πάθη Ενώνουν. Οι αλκοολικοί, οι πρεζάκηδες, οι Πούστηδες, οι Κλέφτες, έχουν σημεία επαφής πάνω και πέρα από τις ιδεολογίες και τα λεγόμενα «ταξικά» συμφέροντα.  Πούστης και Πρεζάκι είναι και ο καπιταλιστής και ο ΑΝΤΙ-ΦΑ και ο Ρουβίκωνας.... Ο ύτω πως, στην Προοδευτική  Συμμαχία του Κώλου , συμπαρατάχτηκαν, οι ΕΚΟΥΜΟΥ, οι ΔΗ.ΣΥ, ο Οχετός, σπεκουλαδόροι,οι κίναιδοικαι ο φιλόσοφος του Κώλου. 

«Καμιά παράδοση, καμιά θρησκεία, καμιά αντίληψη οικογένειας, δεν επιτάσσει να παραμένουν άνθρωποι στο περιθώριο, ή να πετιούνται σε ένα θεσμικό και κοινωνικό Καιάδα», είπε ο αβάπτιστος, άθρησκος ανήθικος και διεφθαρμένος Εβραιόπουλος, με την πλαστή ελληνικη Ταυτότητα. 
Διφυλικός γαρ.
Μέγα το της Πουστιάς Κράτος ΙΙ
Ο ανεκδιήγητος Πουστραλέξης, ο ξε-Τσίπρωκτος, σε ένα από τα απίστευτα χοντρά ψέματα που είπε υπέρ της  «διαφορετικότητας» , σημείωσε ότι «σήμερα στην Ελλάδα του 2017, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», πρέπει να  διευρύνουμε τις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα.
Ο Πουστραλέξης, νομίζει ότι η Πουστιά είναι σύγχρονη, ενώ είναι αρχαιότατη. Είναι τόσο αρχαία, όσο και τα «Σόδομα». Από την εποχή του ομοεθνούς του Λωτ. Και δεν συνιστά ελευθερία ούτε Απελευθέρωση η  Πουστιά, και κυρίως δεν είναι ατομικό δικαίωμα.
http://deltio11.blogspot.bg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive