Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Φτάσαμε στα ΑΚΡΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πρόκληση. Πορνοστάρ «φωτογραφήθηκε» ως Παρθένος Μαρία

❱❱ Την οργή ακόμα και των άθεων προκάλεσε η πορνοστάρ Μία Χαλίφα, η οποία ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία της ως Παρθένος Μαρία. Η 24χρονη δημοφιλής σταρ του PornHub έβαλε το πρόσωπό της στο σώμα της Παναγίας με τη βοήθεια του photoshop, θέλοντας να σατιρίσει...

Some-Shocking-Facts-You-Must-Know-About-Mia-Khalifa
το λάθος κάποιων που την πέρασαν για τη Μαλάλα Γιουσαφζάι, σε μια πρόσφατη φωτογραφία της Πακιστανής ακτιβίστριας που κυκλοφόρησε από την Οξφόρδη. 
Οι χρήστες του Instagram, ωστόσο, όχι μόνο δεν κατάφεραν να διασκεδάσουν με το χιούμορ της, αλλά ένιωσαν προσβεβλημένοι από το γεγονός ότι τόλμησε να συγκριθεί με τη μητέρα του Ιησού. «Επειτα από αυτό, δεν πρόκειται να ξαναδώ δικά σου βίντεο» της έγραψε ένας εξ αυτών, ενώ άλλος της ευχήθηκε να σαπίσει στην κόλαση.


Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Οκτώβριο που η Χαλίφα γίνεται θέμα στα media. Στις αρχές του μήνα είχε διωχθεί από αγώνα μπέιζμπολ γιατί έριξε μπουνιά σε έναν θεατή που επιχείρησε να βγάλει, χωρίς την άδειά της, σέλφι μαζί της στη διάρκεια του αγώνα. Το βίντεο με το περιστατικό αναρτήθηκε στον λογαριασμό του twitter Hooligan Baseball, γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν στημένο για λόγους δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.