Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΜΠΟΥΛ η "ασφαλής" Αθήνα του Τόσκα. Ιδιοκτήτης καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο πάλεψε με ληστή που είχε καλάσνικοφ: Πυροβολούσε στον αέρα! Άγριο ξύλο και σύλληψη από… πολίτες! ΒΙΝΤΕΟ

Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο Π. Φάληρο την εισβολή των δύο ληστών με καλάσνικοφ τα ξημερώματα της Τρίτης.   Όπως είπε βλέποντας έναν από τους υπαλλήλους να τραυματίζεται από το κοντάκι του όπλου, όρμησε σε έναν από τους δύο ληστές και τον ακινητοποίησε ενώ έπεφταν πυροβολισμοί στον αέρα!...  Οπως αποκάλυψε, ο ληστής που συνελήφθη είπε στην Αστυνομία ότι οι δράστες ήταν τέσσερις συνολικά καθώς άλλοι δύο κράταγαν τσίλιες.   Δείτε τι δήλωσε στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Παναγιώτης:


Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το κατάστημα που έγινε απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ, καρφώθηκε η μία από τις οκτώ σφαίρες που έριξε ο ένας από τους δύο δράστες.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive