Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Άγριο ξύλο μεταξύ Πακιστανών λαθρεμπόρων τσιγάρων στο κέντρο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αγορά στην αγορά "Καπάνι", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη συμπλοκή συμμετείχαν 15 αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στην εμπορία λαθραίων τσιγάρων....
 

Τέσσερις Πακιστανοί αποπειράθηκαν να κλέψουν κούτες με τσιγάρα από φορτηγάκι που βρισκόταν στο σημείο. Έγιναν αντιληπτοί από 11 ομοεθνείς τους και ξέσπασε συμπλοκή. Κατά τη συμπλοκή τα τρία από τα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.  

Ένας από αυτούς δέχθηκε χτυπήματα με σιδερολοστό στο κεφάλι και διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο.  

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.

2 σχόλια:

  1. μια ελλαδα που βουλιαζει στην κυριολεξια απο πακιστανους(συνεχη περιστατικα)

    · → μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστειας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)

    · → κρατος εν κρατει ολη η ελλαδα παραδομενη στο λαθρεμποριο-παρεμποριο των πακιστανων(και λοιπων λαθροεισβολεων),τεραστια οικονομικη αιμορραγια σε ολα τα επιπεδα(φοροδιαφυγη,μαυρο χρημα,ανεργια ελληνων κλπ...) ,δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος με μια ανημπορη πολιτεια να μην αντιδρα και να απουσιαζει και να αδυνατει να προβει σε οποιονδηποτε ελεγχο(ουτε τα στοιχειωδη ενω διαθετει ολα τα μεσα και τα οπλα οχι μονο για να περιορισει την παρακατω κατασταση αλλα και να την εξαλειψει ) και με ενα στην ουσια ανθελληνικο κρατος που εξυπηρετει αποκλειστικα και μονο τα συμφεροντα των λαθρομεταναστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive