Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί, που σήμερα “ξεκαρδίζονται” στα γέλια, θα κλάψουν μια και καλή στο ΤΕΛΟΣ. Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να “χτίσουμε” τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό “γιορτάζουν” στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή.... Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι’ αυτούς.
Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.
Τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γίνει ένας από τους βασικότερους παράγοντες, που τους επιτρέπει την εθνική τους συνοχή και άρα την επιβίωση. Ακόμα και “ετοιμοθάνατοι” να είναι οι Έλληνες, αυτοί θα μαθαίνουν στα παιδιά τους να τους φοβούνται, γιατί αυτό συμφέρει το έθνος τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχουν οι Έλληνες, θα μπορούν να επιβιώνουν κι αυτοί, οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στο μίσος τους γι’ αυτούς.


Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι στα χρόνια της παντοδυναμίας τους έχουν “αναμιχθεί” άμεσα και με τον πλέον απεχθή ανθελληνικό τρόπο στο σύνολο των προβλημάτων που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρούν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ελληνικό πρόβλημα, που να μην υπάρχει ουσιαστική εβραϊκή ανάμιξη εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Οποιοδήποτε θέμα κι αν ψάξει κανείς, θα βρει Εβραίους να “κρύβονται” από πίσω του. Από τα παλαιότερα μέχρι τα πιο πρόσφατα.
Όλοι γνωρίζουν πλέον και έχει αποδειχθεί από τα ιστορικά στοιχεία ότι την κυπριακή τραγωδία τη μεθόδευσε ο Εβραίος Κίσιγκερ. Το σημερινό Μακεδονικό Ζήτημα ακολουθεί την ίδια “πορεία” και μεθοδεύεται από τους ίδιους ανθρώπους. Από τον Εβραίο Σόρος, τον Εβραίο Φλυντ, τον Εβραίο Νίμιτς, την Εβραία Γιοβάνοβιτς υπό την εποπτεία της Εβραίας Ολντμπράιτ και του επίσης Εβραίου Χόλμπρουκ. Εβραίοι πιέζουν καθημερινά την ελληνική κυβέρνηση να κάνει υποχωρήσεις και Εβραίοι αποθρασύνουν τον Γκρουέφσκι και τη συμμορία του.


Τα αντίστοιχα εγκλήματα έχουν πραγματοποιηθεί και στον οικονομικό τομέα. Η καταστροφή του χρηματιστηρίου, τα δομημένα ομόλογα, που εξανέμισαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, η λεηλασία των ΔΕΚΟ, είναι “κρίκοι” στο ίδιο εβραϊκό “κομπολόι”. Παντού πρωταγωνιστούν Εβραίοι και εβραϊκές επιχειρήσεις. Σόρος, Citibank, Lehman Bros, Goldman Sachs και πολλοί άλλοι.
Ένας άνθρωπος πήγε στη φυλακή για το έγκλημα του χρηματιστηρίου, επειδή ξεπέρασε κι αυτά ακόμα τα απώτατα όρια του εγκλήματος και ήταν ο Εβραίος Φάις. Μιλάμε για λεηλασία άνευ προηγουμένου. Μιλάμε για συνεργασίες “μέσα” και “έξω” από την Ελλάδα. Λεηλατήθηκε ο ΟΤΕ, όταν κουμάντο μέσα σ’ αυτόν έκανε ο Εβραίος Μανασσής. Λεηλατήθηκε η ΔΕΗ, όταν κουμάντο μέσα σ’ αυτήν έκανε ο Μωυσής. Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω η εβραϊκή Vodafone να παρακολουθεί το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού και το θέμα έκλεισε πριν καν ανοίξει.
Σήμερα και με την ελληνική οικονομία να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, γίνονται κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της. Τον χορό της κερδοσκοπίας τον άνοιξαν και πάλι οι Εβραίοι. Η Moodies του Εβραίου Μπάφετ μαζί με την εβραϊκή Citibank άρχισαν τη “μουσική” γι’ αυτόν τον “χορό” του θανάτου. Αυτές οι εταιρείες “αξιολογήσεων” πυροδότησαν τη σημερινή κερδοσκοπική έκρηξη εις βάρος της Ελλάδας. Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και σήμερα έχει στηθεί ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος της. Ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι, το οποίο και πάλι οι ίδιοι εκμεταλλεύονται. Κάποιοι μας “μαλώνουν” και μας “κατηγορούν” και κάποιοι άλλοι τοκογλύφοι εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση, για να μας πιούν το “αίμα”.


Κατά σύμπτωση όμως και πάλι είναι οι ίδιοι. Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι μας “μαλώνουν” και Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο “μαλωμένος”. Ο Εβραίος Τρισέ μαζί με τον Εβραίο Άκερμαν μάς “μαλώνουν” και αυτό γίνεται παγκόσμιο γεγονός μέσω των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης του συγκροτήματος του Εβραίου Μέρντοχ. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κατηγορούν στο παγκόσμιο κοινό για την κακή πιστοληπτική μας κατάσταση, είναι οι ίδιοι που τρέχουν να μας δανείσουν.
Οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια μέσα που μας κατηγορούν, όταν πάμε να δανειστούμε, είναι οι ίδιοι που μας δίνουν συγχαρητήρια, όταν παίρνουμε δάνεια με τους χειρότερους όρους. Το ίδιο εβραϊκό “χέρι” χτυπάει κατά βούληση πότε το ελληνικό “μουλάρι” και πότε το “σαμάρι” και το κατευθύνει προς την καταστροφή.


Μια καταστροφή, η οποία πλέον μοιάζει αναπόφευκτη. Οι σύγχρονοι Έλληνες δανείζονται με τους ίδιους απεχθείς και τοκογλυφικούς όρους που δανείζονταν οι επαναστατημένοι πρόγονοί τους από τους Εβραίους Ρικάρντο και Ρότσιλντ. Οι ομοιότητες όμως δεν σταματάνε εδώ.
Κάποτε για χρήματα, τα οποία ποτέ δεν έφτασαν στην Ελλάδα, παρά χάθηκαν στα “επιτόκια” και τις “ασφάλειες” των τραπεζών, που υποτίθεται τα παρείχαν οι Εβραίοι, έφτασαν στο σημείο να ζητούν την Πελοπόννησο. Σήμερα για τέτοια “πέτσινα” χρήματα ζητάνε το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου στο σύνολο της επικράτειας.



Όταν μιλάμε για υποδούλωση, μιλάμε για πραγματική υποδούλωση. Μιλάμε για ολοκληρωτική υποδούλωση, χωρίς να χρησιμοποιούμε εισαγωγικά. Μιλάμε για κατάσταση όμοια μ’ αυτήν που μας επέβαλαν οι Ναζί. Όμοια, η οποία απλά δεν ακολουθεί την ίδια μεθοδολογία και βέβαια σειρά στις εξελίξεις. Οι Ναζί το έκαναν με τα όπλα, ενώ οι Εβραίοι το επιχειρούν με το χρήμα. Οι Ναζί πρώτα μας κατάκτησαν και μετά “πλημμύρισαν” τη χώρα με φτωχούς ομοιόμορφα ντυμένους στρατιώτες τους, για να διασφαλίσουν την κατάκτησή τους, ενώ οι Εβραίοι πρώτα μας “πλημμύρισαν” με εκατομμύρια ρακένδυτων λαθρομεταναστών-“στρατιωτών”, προκειμένου να διευκολυνθούν στην κατάκτηση.
Η κυριαρχία των Εβραίων είναι πιο απόλυτη ακόμα και από τη ναζιστική, γιατί απλούστατα οι Εβραίοι είναι άπληστοι. Δεν μοιράζονται τίποτε με κανέναν. Ούτε καν με τους δυνάμει συνεργάτες τους. Ακόμα και οι δοσίλογοί τους είναι Εβραίοι και οι ίδιοι. Δεν είναι καν Έλληνες, όπως συνέβαινε με τους Έλληνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Έλληνες, όπως ο Τσολάκογλου, ο Ράλλης ή ο Πάγκαλος. Εβραίοι είναι και οι κορυφαίοι δοσίλογοι. Οι δοσίλογοι, που τους επιτρέπουν να νομιμοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν την “κατάκτησή” τους.
Γνήσιος Εβραίος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός των “Ελλήνων”. Γνήσια Εβραία είναι η Δαμανάκη, που είναι η επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνήσια Εβραία είναι η Διαμαντοπούλου, που, ως υπεύθυνη παιδείας, θ’ αποφασίσει τι είναι “πατριωτικό” για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήν
… Πού βρίσκεται το πρόβλημά τους; Ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού διαρκώς “φουντώνει” σε όλον τον κόσμο. Αυτόν καθ’ αυτόν τον αντισιωνισμό όμως δεν τον φοβούνται…Αυτός ο περίεργος ελληνικός “αντισιωνισμός” τους τρομάζει. Τους τρομάζει, γιατί τώρα αναπτύσσεται και πρέπει να προλάβουν να τον χειραγωγήσουν και να τον ελέγξουν.Να τον μετατρέψουν σε έναν συμβατικό αντισιωνισμό, ώστε να μπορούν να τον εκμεταλλευτούν πριν τους γίνει επικίνδυνος.
Η καθημερινή αύξηση του αντισιωνισμού στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανένας ή να έχει πρόσβαση σε μυστική ληροφόρηση, προκειμένου να καταλάβει ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού έχει μια τάση να “φουσκώνει” διαρκώς στην Ελλάδα. Δεν έχει εκδηλώσει κανένα φαινόμενο “έξαρσης”, αλλά η πορεία του είναι διαρκώς επιταχυνόμενη. Ακόμα δηλαδή και οι πιο καλοπροαίρετοι Έλληνες αρχίζουν να “ψυλλιάζονται” ότι συμβαίνουν ύποπτα και περίεργα πράγματα.


Νιώθουν ότι η πατρίδα τους είναι “στοχοποιημένη” και βλέπουν τα πρόσωπα που την στοχοποιούν. Όμως, τα πρόσωπα δεν είναι ανώνυμα. Τα πρόσωπα έχουν ταυτότητα. Έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Όταν κατά “σύμπτωση” όλοι όσοι εμπλέκονται με αρνητικό τρόπο στα ελληνικά προβλήματα είναι Εβραίοι, δεν μπορεί αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο. Όσο καλοπροαίρετος και αν είσαι, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Όταν βλέπεις ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα δεδομένα του.
Δεν μπορείς να μην δεις ένα αρνητικό πρόσημο, επειδή “συμπαθείς” τον παράγοντα Χ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα στέκονταν εχθρικά απέναντι στο οποιοδήποτε αντιεβραϊκό σενάριο, σήμερα δεν έχουν τις ίδιες αντιστάσεις. Άνθρωποι, οι οποίοι χαρακτήριζαν τα πάντα αστείες και αστήρικτες συνομωσιολογίες, σήμερα ακούνε με μεγάλη προσοχή την εκδοχή που μέχρι τώρα απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη.


Άρα, είναι δεδομένο ότι οι Έλληνες αυτήν τη στιγμή έχουν συγκεντρωμένη την προσοχή τους στους Εβραίους.
..Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Γερμανούς ποιοι Εβραίοι φταίνε για το “χάλι” της Γερμανίας. Ποιους Τρισέ και Άκερμαν πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Βερολίνου. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Γάλλους ποιοι Εβραίοι φταίνε για το “χάλι” της Γαλλίας. Ποιους Σαρκοζί και Κουσνέρ πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Παρισιού. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Αμερικανούς ποιους Γκρίνσπαν, Μπενράκε, Γούλφοβιτς και Ροκφέλερ πρέπει να κρεμάσουν κάτω από το Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον. Αυτό φοβούνται..


…Γιατί οι Εβραίοι διέλυσαν ολόκληρες χώρες και κατέστρεψαν τους λαούς τους. Διέλυσαν τις πιο ισχυρές χώρες. Διέλυσαν παραγωγικές οικονομίες εκατομμυρίων εργαζομένων και τις μετέτρεψαν σε καταναλωτικές κοινωνίες ανέργων. Διέλυσαν και πούλησαν σαν ανταλλακτικά τα εργοστάσια που τους τάιζαν. Πήραν άπειρη πνευματική εργασία ολόκληρων λαών και αφού την έκαναν “πακέτο” ιδιόκτητων πνευματικών δικαιωμάτων, την “πούλησαν” στους Κινέζους, στους Ινδούς και σε όποιον άλλον βρήκαν μπροστά τους.


Ανάγκασαν τους Γερμανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και πεινασμένοι, να φορούν μέχρι και κινέζικα εσώρουχα. Ανάγκασαν τους Γάλλους, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και απελπισμένοι, να πουλάνε ομοιώματα του Πύργου του Άιφελ κινεζικής κατασκευής. Ανάγκασαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και κατοικούν σε τέντες, να δίνουν στα παιδιά τους κινέζικο γάλα με μελαμίνη. Ανάγκασαν τους πάντες να ζουν αναξιοπρεπώς, σερνόμενοι μπροστά στους τραπεζικούς γκισέδες τους, εκλιπαρώντας για ένα νέο δάνειο επιβίωσης.
Στην κυριολεξία “γονάτισαν” ολόκληρη τη χριστιανική αυτοκρατορία. …Όταν λοιπόν αποφασίσουν, είτε οι Γερμανοί είτε οι Αμερικανοί, να “κλοτσήσουν” τους Εβραίους, εμείς απλά θα είμαστε εκεί, για να τους δώσουμε τις ακριβείς “συντεταγμένες” τους.
Μόνον ο Θεός και οι Έλληνες γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι Εβραίοι και αλίμονό τους αν κάποιος από τους δύο “μιλήσει”. Επόμενη μέρα γι’ αυτούς δεν θα υπάρξει. Ας προσέχουν λοιπόν οι Εβραίοι τι ακριβώς παίρνουν σήμερα από την Ελλάδα, γιατί όλοι οι κίονες έχουν μεγάλες διαμέτρους. Χωρίς να είμαστε προφήτες, μπορούμε εκ του ασφαλούς πλέον να προφητεύσουμε για το μέλλον τους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί, που σήμερα “ξεκαρδίζονται” στα γέλια, θα κλάψουν μια και καλή στο ΤΕΛΟΣ.

…Όταν θα έχουν μπροστά τους μια άπειρη έρημο να διαβούν και άπειρο χρόνο για νέες Χανουκά

epsilonellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive