Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ !! ΠΑΤΡΑ:Περιστατικά με αντικείμενα στον πρωκτό! – Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε έχουν βρει οι γιατροί – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το περιστατικό που έγινε viral την περασμένη εβδομάδα με τους δύο Πατρινούς που μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και στη συνέχεια στο χειρουργείο για άμεση επέμβαση, έχοντας «σφηνώσει» στον πρωκτό τους ένα....
πορτοκάλι και ένα λεμόνι, δεν είναι πρωτοφανές. Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Γνώμη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πρώτη μέρα πήγε κάποιος με λεμόνι και την αμέσως επόμενη ένας άλλος με πορτοκάλι. Ο δεύτερος ήταν πραγματικά σε άθλια κατάσταση, πονούσε φρικτά, ενώ όπως αποδείχθηκε και οι δύο ήσαν παντρεμένοι. Ο «Κόσμος» ανέτρεξε στο αρχείο του από το 2005 και διαπίστωσε πως τέτοια περιστατικά είναι συχνά στο Νοσοκομείο. Φυσικά.. δεν μαθαίνονται όλα, όμως αρκετά… βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αφού προκαλούν «κους κους» και μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ο 55χρονος με το αγγούρι
Όποιον και να ρωτούσατε το 2009 στο ακτινολογικό τμήμα του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου θα σας έλεγε για το περιστατικό με τον μεσήλικα που νοσηλεύθηκε με οξεία περιτονίτιδα στην χειρουργική κλινική και τελικά αποδείχθηκε ότι το έντερό του είχε τρυπηθεί από… αγγούρι που είχε βάλει στον πρωκτό του!
Το περιστατικό διέρρευσε και δεν προκάλεσε και τόσο μεγάλη εντύπωση στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. Δεν αντιμετώπιζαν για πρώτη φορά τέτοιο περιστατικό.
Ο μεσήλικας είχε φρικτούς πόνους, αλλά όσο και να τον ρωτούσαν το τι συνέβη ήταν μυστικοπαθής. Φάνηκε να μασάει τα λόγια του. Δεν αποκάλυπτε (φυσικό ήταν) το μυστικό του. Τελικά όταν έγινε η ακτινογραφία βρέθηκαν υπολείμματα καθαρισμένου αγγουριού (προφανώς για να γλιστράει καλύτερα). Μέχρι και τα «σποράκια» είχαν φανεί στην ακτινογραφία! Το  φαίνεται ότι του είχε προκαλέσει βλάβη στο έντερο και έτσι ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον 55χρονο άνδρα.
Όταν του έδειξαν την ακτινογραφία, ο νοσηλευόμενος άνδρας αναγκάστηκε να εκμυστηρευθεί στους γιατρούς το «μυστικό» του. «Τι να κάνω; Ετσι την βρίσκω!», τους είπε.
Ο 55χρονος υπεβλήθη άμεσα σε εγχείρηση και ευτυχώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
40χρονος με ξύλο και σκλήθρα!
Λίγα χρόνια νωρίτερα,  ένας 40χρονος (τότε) είχε μεταφερθεί εκεί με φρικτούς πόνους στο έντερο και αποδείχθηκε ότι μετά από ερωτική «συνεύρεση» με ένα …σκουπόξυλο, μία σκλήθρα είχε σφηνωθεί μέσα του! Και βέβαια αρκετοί κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί το Νοσηλευτικό Ιδρυμα με μπουκάλια ή άλλα αντικείμενα «σφηνωμένα» στο… πίσω μέρος του σώματός τους.
Με μπουκάλι coca cola!
Σύμφωνα με μαρτυρίες γιατρών του ακτινολογικού τμήματος του ΠΠΝΠ, το 2008 είχε εισαχθεί περιστατικό με …coca cola! Ο νεαρός είχε εισαγάγει ένα μικρό μπουκάλι του δημοφιλούς αναψυκτικού και δεν μπορούσε να το βγάλει. Προφανώς θα τα κατάφερνε και δεν θα χρειαζόταν να επισκεφθεί το Νοσοκομείο, αν έσπαγε τον πάτο του μπουκαλιού.
Με στυλό, αναπτήρα και νυχοκόπτη!
Το περιστατικό συνέβη το 2010. Γυναίκα –γύρω στα 30- επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και ζήτησε επειγόντως έναν γυναικολόγο! Η νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε της ζήτησε να την βοηθήσει, εκείνη όμως αρνήθηκε επικαλούμενη… προσωπικό πρόβλημα. Οντως ο ειδικευόμενος ιατρός έφθασε και πηγαίνοντας στο γραφείο έμεινε άναυδος όταν η γυναίκα τον παρακάλεσε να της βγάλει από το γεννητικό της όργανο… το καπάκι ενός στυλό! «Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι» του είπε χαρακτηριστικά!
Υπήρχε όμως και συνέχεια. Γιατί όταν ο γιατρός της έβγαλε το καπάκι η γυναίκα τον πληροφόρησε πως στον πρωκτό της είχε βάλει… έναν αναπτήρα! Ο γυναικολόγος δήλωσε αδυναμία αφού όπως της είπε… έπρεπε να καλέσει και χειρουργό. Οντως μετά από λίγα λεπτά έφθασε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και χειρουργός. Με την βοήθειά του αφαίρεσαν τον αναπτήρα, όμως όπως αποδείχθηκε η δουλειά τους δεν είχε τελειώσει! Γιατί στον πρωκτό της είχε βάλει και έναν νυχοκόπτη!
Μετά από αρκετά λεπτά χειρουργικής επέμβασης, δόθηκαν στην 30χρονη –περίπου- γυναίκα οι απαραίτητες ιατρικές οδηγίες και εκείνη αποχώρησε.
Περίεργα αντικείμενα που έχουν βρεθεί σε πρωκτούς
Μπουκάλι – σπρέι
Μπουκάλι μπύρας
Φακός
Μπάλα μπιλιάρδου
Κινητό τηλέφωνο
Μπουκάλι κόλα
Λάμπα
Μπουκάλι σαμπουάν

2 σχόλια:

  1. Τους τον έχουν ανοίξει τόσο που τον χρησιμοποιούν για αποθηκευτικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φωναξω την κυβερνηση γιατι εχω να κανω μετακομιση και δεν χωρανε τα επιπλα στο φορτηγακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive