Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Πανικός στον αέρα- Στις φλόγες η μηχανή αεροπλάνου σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα. Τι δηλώνει Άθεος επιβάτης

44432C4B00000578-4883062-image-a-31_1505375471811
Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσαν οι επιβάτες ενός Boeing 777 που απογειώθηκε τη Δευτέρα από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με προορισμό την Αθήνα, όταν η μία μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες, λίγο μετά την απογείωσή του. Ο 67χρονος άθεος Geoff Lye που καθόταν στο παράθυρο, ακριβώς στο ύψος της μηχανής που άρπαξε φωτιά, περιγράφει τον τρόμο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή:...
«Έκανε πολύ μεγάλο θόρυβο και αμέσως μετά υπήρξαν έξι μεγάλα χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο».«Είμαι άθεος, αλλά εκείνη τη στιγμή προσευχήθηκα. Οι καρδιές μας κόντευαν να σπάσουν. Οι επιβάτες πίσω μου έλεγαν ότι μπορούν να διακρίνουν τις φλόγες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 67χρονος επιβάτης.
Όπως αναφέρει ο 67χρονος η πρώτη πτήση από το βρετανικό αεροδρόμιο ακυρώθηκε, καθώς εντοπίστηκε βλάβη σε προειδοποιητικό φως του πιλοτηρίου. Το δεύτερο αεροσκάφος δεν μπορούσε να απογειωθεί, καθώς το πλήρωμα είχε υπερβεί το ωράριο εργασίας. Σύμφωνα με τον Geoff Lye, ο πιλότος τους είπε πως «ήταν η πιο ντροπιαστική ανακοίνωση που έχει κάνει».
Τελικά οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, αλλά η περιπέτειά τους συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα. Το τρίτο αεροσκάφος απογειώθηκε, αλλά ύστερα από μερικά λεπτά ο δεξιός κινητήρας πήρε φωτιά.
Τελικά, οι επιβάτες έφτασαν στην Αθήνα με ένα τέταρτο αεροπλάνο μετά από 33 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive