Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

'Gay September in Greece': Η Ελλάδα στοχεύει στους πούστηδες

Νέα καμπάνια 'Gay September in Greece' με στόχο να ενισχύσει τα ελληνικά ξενοδοχεία τον Σεπτέμβριο
Στον τουρισμό δεν υπάρχουν στεγανά, ούτε σε χώρα προέλευσης ταξιδιωτών, ούτε σε οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουν, ούτε, πλέον, και στις σεξουαλικές προτιμήσεις....
Η Ελλάδα αποτελεί ολοένα και περισσότερο έναν ελκυστικό προορισμό για τη διεθνή κοινότητα των Gay και μέσω του Travel by Interest / a Destsetters Project πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια "Gay September in Greece"  με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay διακοπές το μήνα Σεπτέμβριο
Αποτελώντας ένα από τα δυναμικότερα κοινά, η Gay ταξιδιωτική αγορά ψάχνει ολοένα και περισσότερο για ποιοτικές διακοπές, με το μήνα Σεπτέμβριο να φαίνεται ο ιδανικότερος για 'καλοκαιρινές διακοπές'.
Με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για Gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest ξεκίνησε τη νέα καμπάνια Gay September in Greece, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, που ούτως ή άλλως δείχνει ήδη θετικά δείγματα.

Μεταξύ των ενεργειών, η καμπάνια θα περιλαμβάνει άρθρα σε δημοφιλή Gay Media της Αγγλίας, Social Re-marketing Καμπάνιες σε gay ταξιδιωτικά κοινά που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για διακοπές τον τελευταίο χρόνο (πάνω από 1.000.000 ταξιδιώτες), καθώς και εντυπωσιακές Newsletter Campaigns.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ AIDS ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive