Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Δ. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Επιμένει στο «αντάρτικο» για σημαιοφόρους και άσυλο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος επέμεινε στη διαφοροποίησή του όσον αφορά τα ζητήματα του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά και την ανάδειξη των σημαιοφόρων με κλήρωση. «Αν γίνεται βιαιοπραγία, διακίνηση ναρκωτικών, ΑΠΘ, Θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης, πορνεία, πότε θα επέμβει η αστυνομία όπως λέει το άρθρο;»...
αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος και σημείωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Οταν γίνεται πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών ή όταν κάποιος δέρνει έναν άλλον με ένα στιλιάρι, το έχουμε δει σε βίντεο, θα περιμένουμε να σκοτωθεί για να κάνει κακούργημα;. Δεν θα πρέπει να επέμβει κάποιος και να συλλάβει αυτόν που δέρνει κάποιον με το στιλιάρι;».

Στο ερώτημα αν με τα λεγόμενά του εννοεί ότι ένας πρύτανης δεν μπορεί να περιφρουρήσει το Πανεπιστήμιό του ο κ. Καμμένος απάντησε: «Μπορεί, έχει την αρμοδιότητα, δεν ξέρω αν θα το κάνει από φόβο. Είμαι σαφής, το έχω πει. Δεν λειτουργεί έτσι, το έχουμε δει. Η σχέση που υπάρχει μεταξύ των φοιτητικών ενώσεων, των πρυτάνεων και της Συγκλήτου είναι μία σχέση που, κάποια στιγμή, θα πρέπει να σπάσει και να απελευθερωθεί».



Ειδικά για το θέμα της ανάδειξης των σημαιοφόρων μέσω κλήρωσης ο βουλευτής Β Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων επεσήμανε: «Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Νομίζω ότι κάθε κυβέρνηση πρέπει να ποντάρει να επενδύει πάνω στους Αρίστους, οι οποίοι είναι τα είδωλα για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι να γίνουν το ίδιο καλοί ή και ακόμα καλύτεροι από τους πρώτους». Στο ερώτημα αν η συγκεκριμένη θέση απηχεί και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Νομίζω, επειδή το κόμμα μας είναι της εξωστρέφειας και της ελεύθερης οικονομίας, δεν μπορεί να έχει διαφορετική θέση, δεν έχει διαφορετική θέση. Οι Άριστοι να πάνε μπροστά και να τραβήξουν τους υπόλοιπους».

Σχετικά με τη θέση που έχει για το ζήτημα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο βουλευτής του κόμματος τόνισε: «Ελειπε στην Αμερική. Νομίζω θα πάρει θέση, αν ερωτηθεί. Γι’ αυτό το θέμα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά η Ελλάδα, η πατρίδα και οι αγώνες που έχουν δώσει οι Ελληνες και η έννοια της σημαίας πρέπει να την τιμούμε. Δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε τα πάντα».

Στην επισήμανση ότι το συγκυβερνών κόμμα δίνει την αίσθηση πως μπορεί να διαφωνεί σε ζητήματα σαν αυτά, αλλά ταυτίζεται απόλυτα σε θέματα όπως οι περικοπές συντάξεων και τα μνημόνια ο κ. Καμμένος υπογράμμισε: «Δεν είναι έτσι. Θα πρέπει να ρωτήσετε και άλλους βουλευτές αν συμφωνούν με το άσυλο, οι οποίοι το ψήφισαν. Γιατί μόνο εγώ διαφοροποιήθηκα».

Στο ερώτημα αν εντός των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που δεν συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο άρθρο για το άσυλο, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Βεβαίως. Υπάρχει μία ελευθερία, δεν είμαστε σε μαντρί. Εχουμε κάποιες αρχές. Εγώ δεν μπορώ να παραβιάσω τις αρχές μου, το έχω αποδείξει στα δύο χρόνια που είμαι βουλευτής». 

1 σχόλιο:

  1. EΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive