Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Μερικές "Ατάκες" μου επειδή "τα γραπτά μένουν".. «καταθέτει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Πιπερόπουλος
Λέγαμε «ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο»… Τώρα λέμε «ουδέν κρυπτό από την Google»...

************
"Όταν σε μια χώρα τα Κυβερνητικά Δελτία ​T​ύπου παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ ως…ΕΙΔΗΣΕΙΣ,  διαγράψτε ​την​ λέξη​ ενημέρωση, και αγνοείστε την χώρα!…"

************

"Μου είπε: το άκουσα στο Δελτίο Ειδήσεων!...Τον ρώτησα: και εσύ
 το... πίστεψες;"

************
Στην Ελλάδα των μνημονίων, τρόικας και θεσμών αξίζουν πολλά μπράβο στους πολιτικούς μας: έριξαν στο ναδίρ την οικονομία, ανέβασαν στο ζενίθ την ανεργία, έριξαν στο ναδίρ το ελληνικό libido και ανέβασαν σε πρωτόγνωρο ζενίθ την εγχώρια πορνεία!..

************

Oι εποχές απαιτούν ΑΝΔΡΕΣ!.. Υπάρχουν ακόμη; Ναι; Πού...κρύβονται;

************
Σε προ-τρόικα εποχές κάποιες γυναίκες  έψαχναν τον άνδρα που θα τις… «γδύσει»… Στην Ελλάδα των μνημονίων και θεσμών κάποιες ψάχνουν τον άνδρα που θα τις… «ντύσει».

************
Λέγαμε, "γειά σου τι κάνεις;" Ή στον πληθυντικό «γειά σας, τι κάνετε;» Στην Ελλάδα των  Θεσμών λέμε "γειά σου, σήμερα τί σου κάνανε;" ή πάλι «γειά σας, σήμερα τι σας κάνανε;»

************
Εάν βρείτε ΗΓΕΤΕΣ ικανούς να χειριστούν τις τρέχουσες κρίσεις σε Διεθνές και Εθνικό επίπεδο παρακαλώ δημοσιεύστε τα ονόματά τους εδώ να τους μάθουμε και εμείς ο Λαός!..

************
Τι μπορεί να ελπίζει κανείς από Ηγέτες που διοικούν παίρνοντας την ψήφο του Λαού, αλλά ακολουθούν τις εντολές που τους δίνουν Λέσχες, Στοές και… Κατακόμβες;

************
Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα Λαό με τρισχιλιετή ιστορία στη Χώρα που λέγεται Ελλάδα όπου ΠΟΤΕ δεν σημειώθηκε διάρρηξη βιβλιοπωλείου για να κλαπούν...βιβλία;

************

"Να αγαπάς την Ελλάδα, Να λες εγώ μονάχος έχω χρέος να τη σώσω! Εάν δεν σωθεί, εγώ φταίω!!!" 

1 σχόλιο:

  1. Μέσα σὲ ὅλα δὲν ἔλλειπε καὶ ἡ ἐτικέττα "τρισχιλιετὴς ἰστορία". Ἐκεῖ ἐκόλλησε ὁ ἄνθρωπος παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ ἑλληνικὴ ἱστορία μετεκινήθη - καὶ ἐξακολουθεῖ νὰ μετακινεῖται - μερικὰς χιλιετίας πίσω εἰς τὸν χρόνον.
    Εἰς τὴν περίπτωσιν αὐτὴν ἡ σωστὴ διατύπωσις εἶναι "εἰς τὴν πολυχιλιετῆ ἱστορίαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive