Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σφάζονται τα ροζουλί σκουλίκια. Αυγή (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Παππά (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στέλιος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέλιου Παππά
Θ. Καρτερός, αρθρογράφος της Αυγής αφήνει αιχμές για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη διοίκηση του ΟΑΣΘ κάνοντας λόγο για "λάθος". Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Καρτερός σημειώνει:...

«… Πέμπτον. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας.  
Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς…».  
 

1 σχόλιο:

  1. Κάθε μέρα που περνάει με την θρυλική κυβέρνηση του "πρώτη φορά... αριστερά" επιβεβαιώνονται μια προς μια ΟΛΕΣ οι προεκλογικές δεσμεύσεις της.

    1. Είναι κυβέρνηση αγνών, και κυρίως ανιδιοτελών αγωνιστών της αριστεράς. Τώρα το αν διαχρονικά οι άνθρωποι που εφήρμοσαν τις πλέον λαομίσητες και αντιλαϊκές πολιτικές υπήρξαν αριστεροί, ε αυτό είναι άλλου... παππά Ευαγγέλιο (για να μην ασκεί ο Στέλιος μονοπωλιακή πολιτική).

    2. Είναι κυβέρνηση φτωχών, λαϊκών, καθημερινών ανθρώπων, ακριβώς όπως πολλοί από εμάς και τους ψηφοφόρους τους. Μια ματιά στο "πόθεν έσχες" τους θα δείξει του λογού το αληθές.

    3. Είναι μια κυβέρνηση με ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα, που έκανε πράξη την λαϊκή απαίτηση για τόπο στα νιάτα (πχ Φλαμπουράρης, Παππάς κλπ), αξιοκρατία (αρκεί να δούμε ποιοί στελεχώνουν τις σημαντικές θέσεις ευθύνης) και κυρίως που γκρέμισε την οικογενειοκρατία...

    Μην με ρωτάτε αν σας δουλεύω, εγώ σας μιλώ ξεκάθαρα, όπως άλλωστε "ξεκάθαρο" είναι το "παρά φύσιν" πολιτικό στίγμα μια κυβέρνησης γιαλαντζί αριστερών και γιαλαντζί δεξιών, οι οποίοι ξεπουλάνε τα πάντα για την (κυβερνητική) καρεκλά...

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive