Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα καίγεται κι ο "Βλαμένγκο" λιάζεται πολυτελώς στη Σίφνο με το γυναικάκι του. Κορόιδο λαέ, πλέρωνε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα. Ο πρόεδρος της ΝΔ κολύμπησε στα γαλανά νερά του Αιγαίου(μαλάκας είναι;) ενώ στη συνέχεια περπάτησε στην παραλία, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες που έσπευσαν να τον...

koylis2
 χαιρετήσουν και να του εκφράσουν την συμπαράσταση τους (την συμπαράσταση τους, γιατί; για το χάλι του και το χάλι μας;)
Η καλλίγραμμη Μαρέβα Μητσοτάκη-γράφουν οι γλείφτες των συστημικών ΜΜΕ- που επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μαγιό ήταν ιδιαίτερα φιλική και δέχτηκε με χαρά να βγάλει σέλφι με όσους της το ζήτησαν.
Στην πανέμορφη παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο συνήθιζε να κάνει τις διακοπές του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και φαίνεται ότι από δαύτον κόλλησε το μικρόβιο κι ο Κούλης.
Ο Λαός ψήνεται Μητσοτάκη, το γνωρίζεις , ρε; Τι να γνωρίσεις. Ρούπι δεν σου καίγεται. Αντι να πάς στα Κύθηρα να βοηθήσετε τους κατοίκους τεμπέληδες, τρέχετε στις παραλίες, χαβαλέδες, κολεγιόπαιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive