Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Δεξιότατος: Τα τρολς της δεξιάς απομακρύνουν την εξουσία. Πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Untitled45
Το «τρολάρισμα» είναι αριστερής προέλευσης, αντιεξουσιαστικό, το χιούμορ ήταν πάντα αριστερό, αντισυμβατικό. Η παλιά «θεατρική πολιτική επιθεώρηση». Είναι κενό όμως, πολιτικά, χωρίς προτάσεις και χωρίς νόημα, απλά να διασκεδάζουμε και να χαριεντιζόμαστε, χωρίς παραγωγή πολιτικής. Εμείς είμαστε δεξιοί, συντηρητικοί, σοβαροί και παράγουμε πολιτική. Έτσι ήξερα. Αντ’αυτού...
βλέπω τους συναγωνιστές να τρολάρουν πιο πολύ και από τους αριστερούς, με χαμηλό επίπεδο και χωρίς προοπτική για το μέλλον. Λίγο «Αρκά», λίγα τρολς του τουίτερ, αναφορές σε λογαριασμούς και μπαναρίσματα. Πέρασαν 3 νομοσχέδια φωτιά εν μέσω θέρους με δεκάδες τροπολογίες και δεν άνοιξε ρουθούνι. Τρολάρουμε την σημαία, την Στεφανίδη και τον Πολάκη. Εμείς ; είναι δυνατόν ; είναι. Απλά δεν είμαστε πλέον δεξιοί. Κάτι άλλο είμαστε. Σίγουρα γινόμαστε πιο αντιπαθητικοί από τους αριστερούς, γιατί αυτοί είναι και λίγο χαλαροί και λίγο τους ταιριάζει και το ξέρουν και καλύτερα το μπάχαλο. Από εμάς περιμένουν άλλα οι πολίτες. Δεν πολεμάς τους Ούννους με βαρβαρότητα και όχλο, αλλά, συντεταγμένα με Σπαρτιάτικη φάλαγγα. Θολό το τοπίο και αβέβαιο, όσο ασχολούμαστε με τα τρολς της δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive