Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδας ετοιμάζει και επίσημα το υπουργείο Παιδειας!

Πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδας ετοιμάζει και επίσημα το υπουργείο Παιδειας!
Η απόφαση Γαβρόγλου που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες σχολεία σε όλη την ελληνική επικράτεια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποδομών και ενώ χιλιάδες νέου εκπαιδευτικοί περιμένουν στην ουρά προκειμένου να καλύψουν τα κενά, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου φαίνεται να απασχολείται αποκλειστικά με την ισλαμική κατήχηση!..
 Ειδικότερα, με σχετική προκήρυξη το υπουργείο Παιδείας ζητάει την πλήρωση 120 θέσεων θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης και όχι μόνο. Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών, ενώ έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.  Επιπλέον, οι ιεροδιδάσκαλοι θα έχουν τη δυνατότητα έπειτα από προσωπική επιθυμία και κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.  Στην εν λόγω προκήρυξη το πλήρες κείμενο της οποίας έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ορίζονται οι θέσεις, τα τυπικά προσόντα, η προθεσμία, ο τόπος υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία διενέργειας της συνέντευξης.  Σημειωτέον ότι η σχετική απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης συμπίπτει με τον διάλογο που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία σχετικά με τη διδασκαλία του Ισλάμ στη χώρα. Ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αντρέας Ζάουερ, πρότεινε να επιβληθεί ως γλώσσα προσευχής στα τζαμιά η γερμανική και οι ιμάμηδες να εκπαιδεύονται εντός του γερμανικού εκπαιδευτικού συστήματος. «Η Ευρώπη οφείλει να καλλιεργήσει το δικό της Ισλάμ», ενώ υποστήριξε ότι «ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι εισαγόμενος» και το πολιτικό Ισλάμ υπονομεύει την προσπάθεια ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive