Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Συνεχίζουν να μας… τρολάρουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Υμνεί τις «κληρώσεις σημαιοφόρων» ο Τσουκαλάς!

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνεχίζουν να μας… τρολάρουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Υμνεί τις «κληρώσεις σημαιοφόρων» ο Τσουκαλάς!
«Εξαιρετική» βρίσκει την απόφαση να γίνεται με κλήρωση η επιλογή των σημαιοφόρων το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΓΓ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσουκαλάς εμφανίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ....
απόλυτα σύμφωνος με το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει την επιλογή σημαιοφόρων στο Δημοτικό με κλήρωση και όχι βάση των επιδόσεών τους.
«Έτσι είναι όλοι ίσοι απέναντι στη σημαία» τόνισε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Η σημαία είναι για τον καθένα που βρίσκεται σε μια σχολική τάξη» επέμεινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φτάνοντας στο σημείο να πει για την παρέλαση ότι «η σημαία δεν είναι για να στην δίνουν να κάνεις πέρα-δόθε».
Η τοποθέτηση του στελέχους του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να καταλάβει ότι η σημαία είναι ύψιστη τιμή. «Δεν μπαίνει στον κλήρο η σημαία γιατί ευτελίζεται έτσι. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την εξίσωση προς τα κάτω» επισήμανε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive