Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΘΥΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ : Τσίπρας "χέστον τον Ευκλείδη". Θα εμποδίσω τον Λαφαζάνη να μας κατουράει απ’ έξω»

τσίπρας
Νέες αποκαλύψεις για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο βιβλίο του ανάβοντας… φωτιές στο Μαξίμου. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι παραδόθηκε στις απαιτήσεις των θεσμών. Του προσάπτει επίσης πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις κατά των...
Ευκλείδη Τσακαλώτου και Παναγιώτη Λαφαζάνη. Χέστον τον Ευκλείδη.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο «Adultsintheroom» ο πρωθυπουργός δεν είχε συμπεριλάβει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο πρώτο κοινοβουλευτικό σχήμα, γεγονός που είχε προκαλέσει εκνευρισμό στο σημερινό υπουργό Οικονομικών.  Ο Γ. Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι όταν τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό για να του ζητήσει εξηγήσεις εκείνος απάντησε απαξιωτικά: «Γιάννη, ο Ευκλείδης μου μίλησε άσχημα. Χεστον άστον να βολοδέρνει στη Βουλή, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.  
Για Λαφαζάνη  
Σύμφωνα πάντα με τον Γ. Βαρουφάκη, όταν εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα τις αντιρρήσεις του για την υπουργοποίηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο πρωθυπουργός απάντησε:  «Χρειάζομαι τον Λαφαζάνη μέσα στην κυβέρνηση και μάλιστα σε παραγωγικό υπουργείο. Για να μην τον αφήσω να μας κατουράει απ” έξω. Αν του πάρω το υπουργείο τώρα, την παραμονή της ορκωμοσίας θα στραφεί ακόμη περισσότερο εναντίον μου, 
Η Αριστερή Πλατφόρμα θα είναι στα κάγκελα».  Καμμένος: Μπορώ να σου φέρω δισ. δολάρια για πιο ανώδυνο Grexit  Κατά την ίδια περιγραφή την περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναζητούσε τρόπους εναλλακτικής χρηματοδότησης, ο Πάνος Καμμένος, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα είπε: «Εγώ μπορώ να σου φέρω δισεκατομμύρια από την άλλη πλευρά του ατλαντικού και να κλείσω συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, που θα κάνουν ανώδυνη στην έξοδο από το ευρώ. Τσίπρας: «Δεν θα ομολογήσω ότι θα παραδοθώ» 

Τέλος, ο Γ. Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει το δημοψήφισμα του είχε παραδώσει ένα σχέδιο ομιλίας με το οποίο του πρότεινε να πει σε διάγγελμα ότι προτίθεται να συνθηκολογήσει με τους δανειστές. Σύμφωνα πάντα με τον πρώην υπ. Οικονομικών ο Τσίπρας με «ηττοπαθές ύφος» του απάντησε: «Δεν πρόκειται να ομολογήσω στο λαό μας ότι πρόκειται να παραδοθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive