Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Μέχρι και τη...Λάρισα φτάνουν οι αλυτρωτισμοί των Σκοπιανών - Ο χάρτης-"όπλο" στα χέρια της Ελλάδος


Στη δημοσιότητα δόθηκε ο νέος προκλητικός χάρτης που δημιούργησαν οι Σκοπιανοί.  Με επίκεντρο την προκλητική για τον ελληνισμό εκδήλωση των Σκοπιανών στο Τορόντο του Καναδά στις 6 Αυγούστου, η ελληνική πλευρά συνεχίζει τον νομικό της αγώνα προκειμένου να αναγνωριστεί διεθνώς η αλυτρωτική ρητορική της κυβέρνησης των Σκοπίων....

Η εκδήλωση για την "Εθνική Ημέρα των Σκοπίων", κάτι για το οποίο το el.gr σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, πέραν από τις προκλητικές εξαγγελίες υψηλόβαθμων στελεχών της πολιτικής ζωής των Σκοπίων, είχε και πιο...χειροπιαστά θέματα.
Μεταξύ άλλων σάλος έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός νέου χάρτη, που δείχνει τα...εδάφη των "Μεγάλων Σκοπίων", περιλαμβάνοντας μέσα το μεγαλύτερο κομμάτι της Μακεδονίας, αλλά και τη μισή Θεσσαλία. 
Οι Σκοπιανοί στον παρακάτω χάρτη θα δείτε πως διεκδικούν μέχρι και τη Λάρισα!
Για του λόγου το αληθές:
Η ιδέα λοιπόν της "Μεγάλης Μακεδονίας" κυριάρχησε στην εν λόγω εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Τορόντο του Καναδά, με την παραπάνω φωτογραφία να αποτελεί ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, στον νομικό του αγώνα για να καταδείξει τις αλυτρωτικές βλέψεις του κρατιδίου. 
Σημειώνεται πως το πρώτο αίτημα της Ελλάδας δεν είχε αναγνωριστεί από το Διεθνές Δικαστήριο, κάτι το οποίο είχε προβληματίσει την Αθήνα για την μεροληπτική στάση απέναντι σε τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.
Ωστόσο ο χάρτης που δείχνει τα εδάφη της..."Μεγάλης Μακεδονίας", αλλά και αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό από τα ενδότερα της εκδήλωσης στον Καναδά, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια νομικών ελιγμών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive