Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Στο δικαστήριο οι γονείς του μωρού που βρίσκεται σε κώμα από ναρκωτικά. Θα εξετασθεί αν θα τους αφαιρεθεί και η επιμέλειά των παιδιών τους. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστήριο οι γονείς του μωρού που βρίσκεται σε κώμα από ναρκωτικά
Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη πράξη λίγο πριν περάσουν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας. Από χθες το βράδυ, τα δύο αδερφάκια του μωρού, ένα αγοράκι 3,5 και ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, βρίσκονται συνοδεία ανθρώπων του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Νοσοκομείο Παίδων για όλες τις ιατρικές εξετάσεις....
Την ίδια ώρα, το μόλις 18 μηνών αγοράκι παρουσιάζεται σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.
Από τη σημερινή εξέταση του 23χρονου και της 17χρονης μητέρας, θα εξαρτηθεί εκτός από τη δική τους τύχη -αν θα προφυλακιστούν ή όχι- και η τύχη των τριών μωρών, καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να απομακρυνθούν από το επικίνδυνο περιβάλλον που ζούσαν, ενώ θα εξετασθεί αν θα τους αφαιρεθεί και η επιμέλειά τους.
dvpbhksr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive