Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας. «Πλώρη» για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έβαλε η Εθνική Νέων στο πόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σούπερ εμφάνιση από την Εθνική ομάδα Νέων στο πόλο που έλυωσε τους Σέρβους μέσα στο σπίτι τους, τους κέρδισε με 9-8 και θα διεκδικήσει, απόψε στις 9 μ.μ., την κορυφή του κόσμου στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κροατία....

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κάπως νευρικά το παιχνίδι όμως στη συνέχεια βρήκαν λύσεις για να σκοράρουν.
Εκείνη που βρήκε περισσότερες ήταν η Εθνική μας ομάδα η οποία πέτυχε πρώτη γκολ με τον Σκουμπάκη στον παίκτη παραπάνω, με τον Ραντόγεβιτς να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο. Παπαναστασίου και Μασμανίδης έβαλαν την Ελλάδα και πάλι μπροστά στο σκορ όμως οι Σέρβοι και πάλι με τους Ντράσοβιτς και Βούτσινιτς να σκοράρουν έφεραν το ματς στα ίσα κάνοντας το 3-3 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι παίκτες του Λοράντου πήραν και πάλι δύο φορές προβάδισμα ενός τέρματος με την έναρξη της δεύτερης περιόδου χάρη σε γκολ του Σκουμπάκη και του Γκιουβέτση με τους Σέρβους όμως να απαντούν ισάριθμες φορές με τους Ραντόγεβιτς και Λούκιτς. Η Εθνικ'η κατάφερε να ξεφύγει με δύο γκολ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με τέρματα του Μασμανίδη και του Τρούλου, όμως ο Ραντόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 7-6 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Καπετανάκης έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων και πάλι στην Εθνική με την έναρξη της τρίτης περιόδου, αλλά ο εξαιρετικός Ραντόγεβιτς μείωσε και πάλι. Στην αμέσως επόμενη φάση οι διαιτητές απέβαλλαν με αντικατάσταση τον Παπαναστασίου για χτύπημα σε αντίπαλο του υπό τις έντονες διαμαρτυρίες του ελληνικού πάγκου, όμως λίγο αργότερα ο Σκουμπάκης έκανε το 9-7 στον παίκτη παραπάνω. Στα υπόλοιπα έξι λεπτά της περιόδου καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα κι έτσι μπήκαμε στην τελευταία περίοδο με αυτό το σκορ.\

Από εκεί και πέρα η Εθνική μας ομάδας έπαιξε και με το χρόνο, οι Σέρβοι κυριεύθηκαν από το άγχος βλέποντας τον αποκλεισμό να πλησιάζει και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 9-8 με 1.18 να απομένει για το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 2-1, 0-1.

Ελλάδα: Σκουμπάκης 3, Γκιουβέτσης 1, Παπαναστασίου 1, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης 1.

Σερβία: Λούκιτς 1, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 1, Ραντόγεβιτς 4, Βέλκιτς

Δείτε σε επανάληψη τον συναρπαστικό αγώνα και την επική πρόκριση της Εθνικής ομόδας Νέων στον μεγάλο τελικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive