Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

44χρονη ακτιβίστρια διαδηλώνει κατά του Μαδούρο και κάνει θραύση στο Instagram. «Wonder Woman» που τα «σπάει» στη Βενεζουέλα. ΦΩΤΟ

Η αντίσταση στη Βενεζουέλα έχει το πρόσωπο και το... γραμμωμένο σώμα της Κατερίνας. Η «Wonder Woman», όπως είναι γνωστή στους κύκλους των αντιστασιακών στη χώρα που πλήττεται από την οικονομική κρίση και την πολιτική αστάθεια, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό για το στιλ με το οποίο... πετάει πέτρες στην αστυνομία....

Η Κατερίνα Τσιαρτσελούτι, που είναι 44 ετών και πρώην αθλήτρια, φροντίζει λοιπόν να μην αφήνει χωρίς «τροφή» το κοινό της και στον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της προς μεγάλη χαρά των followers της, που ξεπερνούν τους 73.000.
Οι ακτιβιστές κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο έχουν ανακηρύξει σε ανεπίσημη ηρωίδα του ξεσηκωμού τους τη γυναίκα που δείχνει από ατσάλι, αλλά, όπως έχει η ίδια εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, σιχαίνεται το γυμναστήριο και προτιμάει τα βουνά γύρω από την πρωτεύουσα Καράκας.
«Εμείς οι γυναίκες της Βενεζουέλας είμαστε όλες αντάρτισσες. Είναι αυτή η προσωπικότητά μας. Εχουμε την τάση να προσέχουμε το σώμα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα στους «Times» του Λονδίνου.
Αν και οι φωτογραφίες της να ρίχνει πέτρες στους αστυνομικούς έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, υπογραμμίζει ότι δεν είναι υπέρ της βίας, αλλά σπεύδει να διευκρινίσει ότι, αν όλα είναι ειρηνικά, «δεν θα φύγουν», αναφερόμενη στην κυβέρνηση Μαδούρο που έχει πνίξει τις διαδηλώσεις που γίνονται εναντίον της στο αίμα.
Ακόμα και χθες, ενώ διεξάγονταν εκλογές για τη Συντακτική Συνέλευση, ένας υποψήφιος, ο 39χρονος δικηγόρος Χοσέ Φέλιξ Πινέντα, αλλά κι ένας ακτιβιστής της αντιπολίτευσης, ο Ρικάρντο Κάμπος, δολοφονήθηκαν σε διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive