Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τρομακτική σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό - Απανθρακώθηκε 26χρονος οδηγός - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό - Απανθρακώθηκε 26χρονος οδηγός - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Τραγωδία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή του Σαρακινάδου στη Ζάκυνθο, όταν 26χρονος Ζακυνθινός απανθρακώθηκε στο ΙΧ που οδηγούσε, ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό. .Πρωϊνές ώρες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες...
εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με φορτηγό όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε έκρηξη, με αποτέλεσμα τα οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες.
Ο οδηγός του φορτηγού, ελαφρά τραυματισμένος μπόρεσε να βγει από το όχημα, αλλά δυστυχώς ο 26χρονος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που αφού έσβησαν τη φωτιά από τα οχήματα ανέσυραν απανθρακωμένο τον 26χρονο.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή φωτο-βιντεο: imerazante/ermisnews

1 σχόλιο:

  1. αλλη μια πτυχη της αναιμακτης γενοκτονιας(στην ουσια ενας με πολυ αιμα ακηρυχτος πολεμος στους δρομους της πατριδας μας)

    ειναι πραγματικα τραγικο καθε μερα που περναει μαθαινουμε για 2-3 θανατηφορα(ή βαρια με σοβαρα τραυματισμενους) τροχαια νεων και μη και εχουμε μεινει τοσοι λιγοι,δεν χανονται μονο αυτοι που σκοτωνονται αλλα και αυτοι που θα μπορουσαν να ειχαν γεννηθει αν δεν ειχαν σκοτωθει(ή τραυματιστει σοβαρα) στα τροχαια οι νεοι ελληνες αφου δεν θα μπορουν να δημιουργησουν οικογενειες,αλλη μια πτυχη του δημογραφικου μας προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive