Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Λονδίνο 2017: Πρωταθλήτρια κόσμου η ανίκητη Κατερίνα Στεφανίδη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και... επίσημα διάδοχος της Γέλενα Ισινμπάγεβα, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Λονδίνου με άλμα στα 4,91μ.! 
Αποτέλεσμα εικόνας για Λονδίνο 2017: Πρωταθλήτρια κόσμου η ανίκητη Κατερίνα Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η απόλυτη "βασίλισσα των αιθέρων", αφού μετά από το χρυσό στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Λονδίνο!..

Η 27χρονη πρωταθλήτρια πήδηξε στα 4,91μ. και νίκησε τη μεγάλη αντίπαλό της και στο Ρίο ντε Ζανέιρο, την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που κατέκτησε ξανά το αργυρό μετάλλιο!
Η επίδοση αυτή αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ (το προηγούμενο ήταν φυσικά της Στεφανίδη με 4,85μ.) και συνάμα η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (δικιά της και αυτή).
Η Στεφανίδη, δοκίμασε και στα 5,02μ., επιχειρώντας για πρώτη φορά να σπάσει το "φράγμα" των πέντε μέτρων σε έναν αγώνα και να σημειώσει ρεκόρ αγώνων, ωστόσο απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες.

Η προσπάθεια στα 4,65μ.
 Η προσπάθεια στα 4,75μ.
Η προσπάθεια στα 4,82μ.
Το αποτυχημένο άλμα της Μόρις
Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4,91μ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive