Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1886 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζον Πέμπερτον
Ποια η ΜΥΣΤΙΚΗ συνταγή της Coca Cola;Μάθαμε και σας παρουσιάζουμε την επτασφράγιστη απόρρητη συνταγή της Coca Cola, που είχε ωθήσει τους μόνους ανθρώπους που τη γνώριζαν να ταξιδεύουν με διαφορετικό αεροπλάνο ώστε να μη χαθεί ποτέ. Διαβάστε τη μυστική συνταγή της Coca Cola....
Το μακρινό 1886, ο Τζον Πέμπερτον, παλαίμαχος του Εμφυλίου Πολέμου και φαρμακοποιός στην Ατλάντα, εμπνεύστηκε τη συνταγή της Coca Cola από απλή περιέργεια.
Η συνταγή της Coca Cola ήταν ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς κανείς δεν ήξερε τα συστατικά και τη δοσολογία τους, ώστε να παραχθεί. Μετά από 125 ολόκληρα χρόνια μυστηρίου μάλλον ήρθε ο καιρός να λυθεί το μυστήριο και να γίνει γνωστή η μυστική συνταγή.

Ο Πέμπερτον δεν πίστευε ότι το μείγμα που ανακάτευε στην τρίποδη χάλκινη χύτρα και προοριζόταν ως φάρμακο την ταχεία καταπολέμηση του πονοκεφάλου θα να είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό μυστικό.

Γνωστός διαδικτυακός τόπος της Αμερικής έσπασε τη μυστική συνταγή της Coca Cola και δημοσίευσε απόκομμα της εφημερίδας της 8ης Φεβρουαρίου του 1979 στο οποίο αναφέρονται τα συστατικά. Εμείς τη βρήκαμε και την παρουσιάζουμε με δοσολογίες.

Συνταγή της Coca Cola:
Υγρό εκχύλισμα Coca 3 drams USP
Κιτρικό Οξύ 3 oz
Καφεϊνη 1 oz
Ζάχαρη 30 #
Νερό 2.5 gal
Χυμός λεμονιού 2 pints (1 qrt)
Βανίλια 1 oz
Καραμέλα 1.5 oz

Για 7 φορές περισσότερη γεύση, χρησιμοποιείτε:
Αλκοόλ 8 oz
Έλαιο πορτοκαλιού 20 σταγόνες
Έλαιο λεμονιού 30 σταγόνες
Έλαιο μοσχοκάρυδου 10 σταγόνες
Κόλιανδρο 5 σταγόνες
Νερόλι 10 σταγόνες
Κανέλα 10 σταγόνες

Καλή επιτυχία στους επίδοξους σεφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive