Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ελεύθερος με εγγύηση ο star της μπάλας Ματθαίος Μαρουκάκης με την κόκα. Από την Εύα Παπαδάτου

Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιριστής Ματθαίος Μαρουκάκης


Αποτέλεσμα εικόνας για ποδοσφαιριστής Ματθαίος ΜαρουκάκηςΟ ποδοσφαιριστής Ματθαίος Μαρουκάκης ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα πλεκτάνης και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, μετά την απολογία του για τη σύλληψή του στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, όπου είχε παραλάβει ένα δέμα με κοκαΐνη!...
 Ο 27χρονος μέχρι πρότινος επιθετικός του Α.Ο. Τρικάλων πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του ανακριτή Μυτιλήνης για να απολογηθεί για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Λίγη ώρα αργότερα, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.
Σκευωρία
Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι πρόκειται για σκευωρία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι έμπλεξαν τον πελάτη του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οπως είπε, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής αντιλήφθηκαν την πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του 27χρονου λόγω της συμπεριφοράς του στο ποδόσφαιρο και δήλωσε ότι στην εξέλιξη της κύριας ανάκρισης θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς που προέβαλαν ενώπιον του ανακριτή, οι οποίοι έγιναν δεκτοί. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, ευχαρίστησε τον συνήγορό του, επαναλαμβάνοντας με τη σειρά του πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.
Ο νεαρός σέντερ φορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειράν ετών στη Λάρισα, στην Παναχαϊκή, στον Πανιώνιο, στην Καλλιθέα και στα Τρίκαλα, συνελήφθη την Κυριακή σε έλεγχο που έκαναν στελέχη του Λιμενικού στο λιμάνι της Μύρινας, απ' όπου κατάγεται.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι το πακέτο που παρέλαβε μέσω μεταφορικής εταιρίας, με αποστολέα έναν συγγενή του, περιείχε μία σακούλα με ρύζι, μέσα στην οποία υπήρχαν 52 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 52,52 γραμμαρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive