Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Α,πα,πα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ !! Ρεπορτάζ του NBC ισχυρίστηκε ότι η -γνωστή σαύρα- Χίλαρι Κλίντον συγκάλυψε παιδοφιλικό κύκλωμα μέσα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ (video)

Ένα ρεπορτάζ του NBC που είχε βγει στον αέρα το 2013 ισχυριζόταν ότι η Χίλαρι Κλίντον, ενώ διατελούσε υπουργός Εξωτερικών, σταμάτησε μια έρευνα για ένα παιδοφιλικό κύκλωμα στις τάξεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκειμένου να αποφευχθεί το σκάνδαλο και να προστατευθεί η σταδιοδρομία υψηλόβαθμων στελεχών και ενός πρεσβευτή....
   Το βίντεο από το ρεπορτάζ ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις τον φετινό Απρίλιο οπότε και ήρθε εις γνώση μας και το δημοσιεύουμε.   Η έρευνα του NBC παρείχε εσωτερικά υπομνήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να υποστηρίξει ισχυρισμούς μαζικής συγκάλυψης του παιδοφιλικού κυκλώματος που συνδέεται με την Χίλαρι Κλίντον.   “Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ”, ανακοινώνει ο εκφωνητής Matt Lauer στο βίντεο, πριν το ρεπορτάζ ξεκινήσει τις ανησυχητικές λεπτομέρειες. 

    https://youtu.be/hubT6i30WDE   
Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής Chuck Todd περιγράφει: ”Σύμφωνα με εσωτερικά υπομνήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η υπηρεσία μπορεί να έχει ματαιώσει ή να έχει παρέμβει σε έρευνες σχετικά με ενδεχομένως παράνομη και ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα στις τάξεις της για να προστατεύσει θέσεις εργασίας και να αποφύγει σκάνδαλα”.   “Υπάρχει ένα παλιό ρητό στην Ουάσινγκτον ότι η συγκάλυψη είναι χειρότερη από το έγκλημα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση και τα δύο είναι ενοχλητικά”, συνέχισε ο Chuck Todd.   “Κατηγορίες πορνείας και παιδεραστίας και ισχυρισμοί ότι τα εγκλήματα αυτά συγκαλύφθηκαν κατά κάποιο τρόπο ή δεν εξετάστηκαν.   Οπότε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σήμερα το πρωί πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτούς τους ισχυρισμούς και οι έρευνες αυτές συμπεριλαμβάνουν παραπτώματα υπαλλήλων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, συμπεριλαμβανομένου ενός Πρέσβη και υπαλλήλων ασφαλείας συνδεδεμένοι με την τότε υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.   “Οι κατηγορίες είναι ότι αυτές οι έρευνες συγκαλύφθηκαν, ακυρώθηκαν τελείως, και ότι αυτές οι εντολές ήρθαν από ψηλά”.   “Το NBC έχει λάβει έγγραφα σχετικά με τις συνεχιζόμενες έρευνες σχετικά με ορισμένους ενοχλητικούς ισχυρισμούς που αφορούν προσωπικό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τουλάχιστον έναν πρέσβη. Ένα σημείωμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ λέει, παραθέτω, “ο Πρέσβης παρατούσε συχνά τις προστατευτικές λεπτομέρειες ασφαλείας του προκειμένου να ζητήσει σεξουαλικές χάρες τόσο από πόρνες όσο και από ανήλικα παιδιά”.  “Το υπόμνημα αναφέρει επίσης ότι ένας ανώτατος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε τους ανακριτές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να «σταματήσουν την έρευνα» για τη συμπεριφορά του πρέσβη.» Είναι μόνο ένα από αυτά που ένα άλλο έγγραφο περιγράφει ως «διάφορα παραδείγματα υπερβολικής επιρροής» από ανώτερους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ”.   Απ’ όσο γνωρίζουμε, η έρευνα αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε τελικά ποτέ και το NBC δεν ασχολήθηκε ξανά με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive