Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ" παραλία του Μαϊάμι: Τα κορίτσια του Naked News παρουσίασαν ασκήσεις γιόγκα.Περιμένουμε να δούμε τις επιδόσεις κι απο Πάγκαλο, Φίλη, Βενιζέλο, Βρούτση. ΦΩΤΟ

Καλοκαίρι, παραλία, ήλιος, ζέστη, Μαϊάμι… Τι έλειπε; Δύο ολόγυμνες εκρηκτικές γυναίκες να επιδίδονται στην παρουσίαση ασκήσεων γιόγκα, βοηθώντας… η μία την άλλη, σε ένα σόου που συγκέντρωσε πολύ κόσμο γύρω τους και μεγάλη… τηλεθέαση!..

Τα κορίτσια του Naked News, Eila Adams και Madison Banes, βρήκαν για μία ακόμη φορά τον τρόπο να προσελκύσουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν ένα καλό σημείο σε παραλία του Μαϊάμι και αναλώθηκαν σε ασκήσεις γιόγκα και… αυτοσυγκέντρωσης, προσφέροντας η μία στην άλλη χείρα -και όχι μόνο- βοηθείας.
Ο καυτός ήλιος, τα ολόγυμνα κορμιά των δύο κοριτσιών, το ειδυλλιακό περιβάλλον και το ιδιαίτερο σόου που παρουσίασαν, έκαναν ακόμη πιο «ζεστή» την καλοκαιρινή μέρα της αμερικανικής πόλης, οι κάτοικοι της οποίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά έναν πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης θεμάτων, ο οποίος, κυριολεκτικά, καθηλώνει τα βλέμματα.
Δείτε τις φωτογραφίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive