Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Είδα ολοζώντανη την Παναγία, η οποία με ξερίζωσε μαζί με το κάθισμα του ελικοπτέρου». Η οικογένεια της επιζήσασας από την πτώση του Χιούι, Βασιλικής Πλεξίδα, τέλεσε λειτουργία στη Σέριφο. ΒΙΝΤΕΟ

«Είδα ολοζώντανη την Παναγία, η οποία με ξερίζωσε μαζί με το κάθισμα του ελικοπτέρου»
Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα σώθηκε εκ θαύματος από την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι, στο οποίο επέβαινε και το οποίο κατάπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων αξιωματικών. Το δυστύχημα βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη χώρα ολόκληρη. Το πρωί της Πέμπτης, η οικογένεια της Βασιλικής Πλεξίδα...
τέλεσε λειτουργία στην Παναγία Ακρωτηριανή στη Σέριφο, στην οποία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος αλλά και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Η Αρχιλοχίας αφιέρωσε στην Εκκλησία ένα καντήλι, στο οποίο ήταν δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου, το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε τη μοιραία ημέρα, η οποία ήταν σκισμένη από τα χτυπήματα, μετά από την πτώση του ελικοπτέρου.
Για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα, η Αρχιλοχίας μίλησε δημοσίως και ανέφερε πως «αμέσως μετά το πρώτο χτύπημα, ασυναίσθητα έκανα τον σταυρό μου» και ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας.
Η περιγραφή της μοναδικής επιζήσασας είναι χαρακτηριστική: «Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε μαζί με το κάθισμα, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω αριστερά στο ελικόπτερο. Και μάλιστα μισογυρισμένη για να μην αντιληφθώ και να μη θυμάμαι καμία εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive