Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διέταξε επιστράτευση χιλιάδων εφέδρων ο Υπουργός Άμυνας...Του Βασίλη Καπούλα


... του Ισραήλ – Βομβαρδισμός της Δαμασκού με οπλισμένο drone – Συναγερμός σε Ιράν-Χεζμπολάχ-Ρωσία!!! Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στη Μέση Ανατολή καθώς μετά τη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ, ο Υπουργός Άμυνας διέταξε επιστράτευση χιλιάδων εφέδρων για επιχείρηση στα Νότια με ότι αυτό σημαίνει....
Η κίνηση αυτή έχει σημάνει συναγερμό σε Ιράν-Χεζμπολάχ και Ρωσία.Πλέον η Μ.Ανατολή έχει πάρει φωτιά από την Παρασκευή με το Ισραήλ να τεστάρει την υπομονή και τις αντοχές της Ρωσίας.Σύμφωνα με πληροφορίες η ... Νότια Στρατιωτική Διοίκηση θα εκτελέσει διάφορα επιχειρησιακά σενάρια στην περιοχή.Ταυτόχρονα το Ισραήλ συνεχίζει αμείωτο τις επιθέσεις του στη Συρία αλλά αυτή τη φορά με drone καθώς δεν τόλμησε να απογειώσει μαχητικά.Συγκεκριμένα οπλισμένο drone έπληξε την πόλη Khan Arnabah της Quneitra στο προάστιο της Δαμασκού.  Ο Yasser Ahmed, που οδηγούσε ένα 4×4 όχημα σκοτώθηκε.Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι το θύμα ήταν ο ηγέτης των δυνάμεων της Χεζμπολάχ που μάχονται στο Γκολάν… Έτοιμη η Συρία για νέες καταρρίψεις…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive