Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος. Επέστρεψε ο Γιώργος και θέλει να ξαναγίνει σωτήρας

papandreou
Της πολιτικής της κυβέρνησής του υπεραμύνθυκε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.«Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Και δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όσους τη διέσυραν και θέλουν να τη θάψουν» είπε...
υπογραμμίζοντας πως, ως ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ πέτυχε και συμφώνησε «τη μεγαλύτερη αναλογικά διαγραφή χρέους για κράτος στην παγκόσμια ιστορία τον Οκτώβριο του 2011 -διαγραφή που ολοκληρώθηκε από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου».
Στη Ελλάδα διασύρθηκε η αλήθεια, υπογράμμισε. «Διασύρθηκε από ένα πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο που δεν ήθελε και ακόμα δεν θέλει να αποκαλυφθούν τα βαθύτερα αίτια της κρίσης».
Κρύφτηκαν πίσω από δήθεν φουσκωμένα ελλείμματα, δήθεν παιχνίδια με CDS, δήθεν δισεκατομμύρια που αρνηθήκαμε, δήθεν μέτρα που δεν πήραμε,
δήθεν μυστικά σχέδια που είχαμε,  δήθεν, δήθεν, δήθεν… Ακούει η Δικαιοσύνη; Είναι όντως τυφλή; Ή μήπως συμφέροντα θέλουν να είναι δεξιόστροφα τυφλωμένη;», είπε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε περάσει πάρα πολλά, για να γίνουμε κομπάρσοι στο δεξιό νεοφιλελευθερισμό ή στους αριστερούς ψάλτες του καραμανλισμού της χρεοκοπίας» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

1 σχόλιο:

  1. Είδα στην τηλεόραση :-(αυτήν που υπάρχει βέβαια ,-) ένα τσούρμο ρεμάλια να χειροκροτούν αυτούς τους καταστροφείς της Ελλάδος και μαύρες σκέψεις με κατέλαβαν. Αν αυτό είναι το επίπεδο των Ελλήνων, δεν έχουμε μέλλον γιατί πάντα θα ψηφίζουμε κλέφτες ή ανίκανους. Άρα ή δεν υπάρχει σωτηρία ή χρειάζεται κανένας συνταγματάρχης παλαβός να βάλει το κεφάλι του στην καρμανιόλα, να σώσει την Ελλάδα και μετά ως ηλίθιοι να το βρίζουμε και να πεθάνει στην φυλακή. Θα δικαιωθεί βέβαια αλλά μετά από εκατό χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive