Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Κραυγή αγωνίας από Ευρωπαίους πολίτες κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Του Ραφαήλ Αξιώτη ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή αγωνίας από Ευρωπαίους πολίτες κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης
Σήμα κινδύνου για την ταχέα ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου καταγράφει σε μία πρωτότυπη και -εν πολλοίς- απαγορευμένη δημοσκόπηση το ινσιτούτο Gatestone. Σε αυτή, ερωτήθηκαν πάνω από 2.000 Ευρωπαίοι πολίτες διαφόρων ηλικιών και κοινωνικών τάξεων και η συντριπτική πλειοψηφία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ραγδαία αύξηση του Ισλάμ στην Ευρώπη....
Ιδιαίτερη ευθύνη στην ισλαμοποίηση έχουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι είναι "μοντέρνοι’, ‘ανοιχτόμυαλοι’ και πολυπολιτισμικοί και γνωρίζουν ότι "όλα τελειώνουν μαζί τους". Πολλοί αποδίδουν την ισλαμολαγνεία των πολιτικών στην...ατεκνία καθώς, "επειδή κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μητέρα ή πατέρας και επομένως δεν έχουν "λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου. Βραχυπρόθεσμα, η ατεκνία είναι μια ανακούφιση, καθώς σημαίνει καμία δαπάνη για οικογένειες, καμία θυσία και καμία διαμαρτυρία για τις μελλοντικές συνέπειες. Όπως έλεγε μια ερευνητική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: "No kids, no problem!" .
Ειδικότερα, το άρθρο "φωτογραφίζει" την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, τον Ολλανδό πρωθυπουργό Mark Rutte, τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Stefan Löfven, τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Bettel και την πρωθυπουργό της Σκωτίας Nicola Sturgeon. "Η κατάσταση της χωρίς παιδιά Μέρκελ αντικατοπτρίζει τη γερμανική κοινωνία: το 30% των Γερμανίδων δεν έχει παιδιά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ποσοστό που αυξάνεται μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίων φτάνοντας στο 40%", αναφέρει η μελέτη του Gatestone.
Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και άρθρο των Times, καθώς «Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι ηγέτες της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της. Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία». Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών», γράφει το άρθρο του Gatestone. «Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα». 
Στον αντίποδα βρίσκεται η μουσουλμανική ελίτ, η οποία έχει πολλά παιδιά, λόγω και της προτροπής των ιμάμηδων να αποκτήσουν προκειμένου να κατακτήσουν την Ευρώπη. "Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή", γράφει το άρθρο. «Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive