rottating banner

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

«Σύντροφοι του Α.Τσίπρα οι βομβιστές του Λ.Παπαδήμου»; - Το «βιτριόλι» Μπογδάνου, η κόντρα ΣΚΑΪ και η στήριξη Τζήμερου!

Αποτέλεσμα εικόνας για «Σύντροφοι του Α.Τσίπρα οι βομβιστές του Λ.Παπαδήμου»; - Το «βιτριόλι» Μπογδάνου, η κόντρα ΣΚΑΪ και η στήριξη Τζήμερου!
«Τραβάει στα άκρα» την κόντρα με τον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την αποδοκιμαστική ανακοίνωση του καναλιού για τα δηλητηριώδη σχόλια που έκανε σχετικά με τις, κατ'αυτόν, σχέσεις του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τις αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις και ειδικότερα με αυτή που κτύπησε τον πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο...

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την δική του απάντηση,
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ρίχνει... λάδι στη φωτιά καθώς όχι μόνο δεν ανακαλεί «απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του αλλά επικρίνει και το κανάλι.
Απαντώντας στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ο Μπογδάνος επανήλθε:
«Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Αλέξη» θέλοντας να πει ότι στον προφορικό λόγο έβαλε σε εισαγωγικά την φράση «πρώην σύντροφοι».
Η επίμαχη δήλωση
Ο Κ. Μπογδάνος είχε πει στον αέρα της εκπομπής του:
«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό»H συγγνώμη του ΣΚΑΪ
Ο τηλεοπτικός σταθμός αντέδρασε άμεσα με ανακοίνωσή του:
«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων». 
Μαξίμου: Κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά
Εντονα αντέδρασε και το γραφείο του Πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης», ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.
Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στον ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και κρατά τους τόνους... ψηλά!
Όλα έγιναν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό".
Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω - κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!
Σημειώνεται πως έναν... σύμμαχο βρήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο πρόσωπο του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος σχολίασε πως «Πολύ σωστά το είπες. Το μόνο λάθος ήταν το "πρώην"», κάτω από την δημοσίευση...
Όπως προαναφέραμε, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ "απάντησε" πως αναφέρεται στους "πρώην" συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα. Ο Θάνος Τζήμερος όμως αναφέρει: "Φυσικά και έκανε λάθος ο Constantinos Bogdanos λέγοντας ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν πρώην σύντροφοι του Τσίπρα. Δεν είναι πρώην. Είναι νυν".
Σε αυτή, λοιπόν, την ανάρτηση, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει κάνει... like! Δεχόμενος πλέον ο Κ.Μπογδάνος ότι δεν είναι μόνο «πρώην» αλλά και... νυν σύντροφοι του πρωθυπουργού οι τρομοκράτες! 
Η υπόθεση θα έχει εξέλιξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive