Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Σε ποιο κόμμα οδεύει ο παλαιστής Γιώργος Τρομάρας;

tromaras-630x400

Στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη εντάσσεται ο πρώην παλαιστής, γνωστός κυρίως από τη δεκαετία του ’70, Γιώργος Τρομάρας.  Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης...  «O αγωνιστής της ζωής, το μεγαλύτερο όνομα της Ελληνικής επαγγελματικής πάλης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελευθέρα Πάλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ είναι και αυτός μαζί μας στην Πατριωτική Παράταξη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.  Για την ιστορία, ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 και από μικρός ασχολήθηκε με την πάλη. Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής» καθώς κατάφερνε να τραβάει με τα χέρια του ακόμη και αμαξοστοιχίες.  Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει χιλιάδες προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη, ενώ έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.

3 σχόλια:

  1. ΧΑ=ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ; χαχαχαχαχαχαχαχα ΠΡΟΚΟΨΕ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ----------------------------------------
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΚΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πουλεν του βαψωμαλλια γαλατα σανοπωλη υποψηφιοι με το λα.ο.σ
    Ψινακης Σαρρη Γερολυματος Μπαρμπα
    Τσιλιμιγκρα Βουγιουκλακης Αρβανιτιδη Βαλλιανατος κλπ ξεχασε την Τζουλια που θα του εφερνε ψηφους....tragic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "τρομάρα" στα μπατζάκια του του κωλοτούμπα.................. πόσο γελοίοι και γλοιώδεις!! από 0,3 - 0,5 και πολύ του είναι!!! μπρρρρρρρ!! και επαίρονται και τουρλώνονται με την γνωστή τους αλαζονεία οι δήθεν πατριώτες του ΛΑγΟΣ!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive