Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Νίκος Μιχαλολιάκος στη Βουλή απαντά: «Ο Σοφούλης και γερο-παπανδρέου σας έστειλε στα ξερονήσια. Απ’ αυτούς να ζητήσετε τα ρέστα όχι από τη Χ.Α»

Mixaloliakos-Kasidiaris-aftodioikisi-620x3201
Ευθύτατη απάντηση σε όσα ακούστηκαν από τη Χ.Α στη Βουλή εναντίον του τρίτου κοινοβουλειτικού κόμματος, έδωσε ο γ.γ της Χ.Α, Νίκος Μιχαλολιάκος.  «Ο Παπανδρέου, το...
κέντρο, ο Σοφούλης που ήταν τότε πρωθυπουργός στα ξερονήσια, σας έστειλε εκεί.  Να πάτε σε αυτούς να ζητήσετε ευθύνες, όχι σε μάς. Η Χ.Α τότε δεν υπήρχε».

6 σχόλια:

  1. Ποῖος ἐνδιαφέρεται διὰ τὸ τὶ εἶπε καὶ εἰς ποῖον ὁ πολιτικῶς ἀνύπαρκτος κ. Μιχαλολιᾶκος;
    Ποῖος ὁ πολιτικός του λόγος;;
    Προτάσεις ἔχει;
    Ἄν ναὶ, νὰ τὰς ἀκούσωμεν.
    Μετὰ λύπης μου παρατηρῶ ὅτι τὸ παρὸν πάλαι σοβαρὸν ἰστολόγιον ὑποβαθμίζεται δίδων βῆμα εἰς ψυχοπαθεῖς, πολιτικῶς ἀνυπάρκτους κοινοβουλευτικοὺς καὶ λοιποὺς ὁμοίους, καθ' ἥν ὥραν ἡ Ἑλλὰς ὑποφέρει τὰ πάνδεινα.
    Σημεῖα τῶν καιρῶν......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όντι δίδει βήμα εις ανυπάρκτους ψυχοπαθείς Νικόλαε. Απόδειξις το ότι γράφεις.

      Διαγραφή
    2. εχει δικιο ομως σε αυτο που ειπε!!!

      Διαγραφή
  2. Ενώ ο Καρατζαφέρη είναι υπαρκτός. Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι,ο διαγραφεις απο τη ΝΔ Φαηλος Κρανιδιωτης,απαξιωνοντας πληρως το νεο μορφωμα του κωλοτουμπα Καρατζαφερη,αναφερει τα εξης,μεταξυ αλλων,μιλωντας σε ραδιοφωνικο σταθμο:
    "Εγινε μια και μοναδικη συναντηση και μου εγινε προταση να ειμαι αντιπροεδρος σε αυτο το κομμα.Δεν υπηρχε τετοιο θεμα." Κρεμασε το σαγονι μου "με αυτα που ειπε ο Καρατζαφερης. Ηθελε τον βασιλια για πρεσβη και τον πριγκηπα Νικολαο για υποψηφιο! Αντιμνημονιακος και δραχμη.Ψηφισε το πρωτο μνημονιο για να μεινουμε στο ευρω,και να βγουμε τωρα και να παμε στην δραχμη.Εχει μια αποψη καθε μερα.Ο Γ.Καρατζαφερης ειναι ο μεγαλυτερος πολιτικος περφορμερ που εχει περασει απο την πολιτικη πιστα.Ακομα και ο Καμμενος ειναι ερασιτεχνης μπροστα του.Δεν ειναι τοσο τραβηχτικος ουτε ο Τσιπρας(...)Ο Γιωργος πιστευει και θελει να φτιαξει ενα ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιας.Αυτο το πραγμα ολο θα καταληξει να ειναι το ΛΑΟΣ συν τον Μπαλτακο και καποιους αλλους.Η ανακυκλωση εχει ενα μονο οριο.Δεν ανακυκλωνεσαι επ'απειρον.Το '10 ηταν "μνημονιο",και τωρα "αντιμνημονιο,δραχμη και λιγο βασιλια", δεν ειναι ετσι...Παντα σε καποιους παικτες πονταρουν καποιοι απο πισω.Αυτη η κυβερνηση θα ηθελε να εχει εναν παικτη που θα μπορουσε να συννενοηθει και με τον Καρατζαφερη μπορει να συννενοηθει.Θεωρω οτι δεν ειναι τυχαιο(σ.σ:η δημιουργια τωρα του κομματος Καρατζαφερη-Μπαλτακου)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικολαε Ζ. το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία, σ αυτό το ιστολόγιο δεν είσαι ανεκτός, με χρήσιμους ηλίθιους δεν έχουμε πάρε δώσε!! ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΥΛΕ!! Γιατί ρε συνέλληνες τα ρίχνεται στον χοντρομπουχέσα-νταβατζή-παπατζή-αγύρτη της ΚαλλιθεοΑμφιθέας;; Το άτομο(κάνει αυτό που ήξερε να κάνει πολύ καλά, να ρουφιανεύει, να γλείφει δώθε κείθε, να εκβιάζει,να παντελονιάζει, να προδίδει, να ψεύδεται, να διαιρεί και να βασιλεύει) καταβάλει κάθε προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο,από το παρασκήνιο της ρεμούλας, της διαπλοκής και της προδοσίας. Έχει βάλει μάλιστα και τον Μυλωνάκη (με το κουστουμάκι του , την γραβατούλα του, κάνει αντίσταση-επανάσταση από την ασφάλεια του καναλιού) να τον "ξεπλένει" κάθε βράδυ με υαλουρονικό οξύ και κρέμες προσώπου.Την περασμένη Δευτέρα έκανε μάζωξη στο Δημαρχείο Χολαργού και τρεις υπασπιστές του περιστεροχεσμένου ήτοι: ΧαζοΑϊβαλιώτης,ΚολαουζοΌθωνας και ΜπουλτοκΝτουκακηΜανουσος μάζεψαν 48 άτομα απ΄όλη την Αττική. Είναι τελειωμένοι αυτοί, αλλά προσπαθούν μήπως πάρουν έδρανα,ασυλία και γίνουν τσόντα στους εφιάλτες που δήθεν κυβερνούν την χώρα.Οι Έλληνες πατριώτες-εκδότες-δημοσιογράφοι δεν την πατάνε πάλι με τα κρυφομασονικά λαμόγια του ΛΑγΟΣ.Ψάξτε, Βρήτε τρόπους να ενωθεί πάλι το πατριωτικό κίνημα για να ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους κατακτητές. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive