rottating banner

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κατά δικαστών - ΥΠΕΡ ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ: Νέο μέτωπο μετά την απόφαση για την Ηριάννα


Εντείνεται το μπαράζ των ενορχηστρωμένων επιθέσεων στη Δικαιοσύνη μετά την απορριπτική απόφαση του Εφετείου για την αποφυλάκιση της Ηριάννας - Προσπάθεια καπηλείας της απόφασης- Αυγή: «Κάτι τρέχει με τη Δικαιοσύνη»....
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει άκαμπτη η Κυβέρνηση  τις επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης και των ίδιων των δικαστών.
          Η προσπάθεια ταπείνωσης τόσο της Δικαιοσύνης, όσο και  σύσσωμου  του δικαστικού σώματος  όχι μόνο γίνεται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό  Αλέξη  Τσίπρα, αλλά και από τον καθ΄  ύλην αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, όσο και  τον προστατευόμενο  του Πρωθυπουργού, αναπληρωτή υπουργό  Υγείας Παύλος Πολάκης.
          Αφορμή για τον νέο κύκλο των επιθέσεων κατά της Δικαιοσύνης απετέλεσαν κατά πρώτον η   επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και την  εκεί σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου  και κατά δεύτερον η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της  Αθήνας που απέρριψε  -κατά πλειοψηφία (3-2)- την αναστολή εκτέλεσης της ποινής   της   Ηριαννας,   η οποία  έχει καταδικαστεί για συμμετοχή  στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

          Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας με τις δέουσες τυμπανοκρουσίες  πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας και επικεντρώθηκε στην δημιουργία των  νέων θέσεων εργασίας, τη στιγμή που η μαύρη, αδήλωτη εργασία  χιλιάδων  εργαζόμενων είναι  ο κανόνας της καθημερινής πρακτικής και το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη, σύμφωνα με την ισχύουσα μνημονιακή νομοθεσία, είναι πολύ χαμηλότερο  από αυτό των Βαλκανικών χωρών.
          Φυσικά από την ομιλία του Πρωθυπουργού δεν  διέφυγαν οι βολές κατά των ανθρώπων που διακονούν την Δικαιοσύνη σε όλη την πυραμίδα της και στην προκειμένη περίπτωση στους αρεοπαγίτες και πάλι.

          Ο  κ. Τσίπρας   έριξε τις βολές του  εναντίον της Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι λαμβάνει αποφάσεις που είναι υπέρ των εργοδοτών. Έκανε μάλιστα έμμεση αναφορά στην τραγωδία με την αυτοκτονία απλήρωτης εργαζόμενης στα Γιαννιτσά, «υιοθετώντας» τις απόψεις που έχουν δημοσιοποιήσει τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος  Πολάκης όσο και ο γενικός γραμματέας  του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, σύμφωνα με τους οποίους η Κυβέρνησης δεν έχει ευθύνες, αλλά μόνο η  Δικαιοσύνη.

          Φυσικά ο Πρωθυπουργός με την προσφιλή του τακτική, αυτή  της λάσπης στον ανεμιστήρα, λησμόνησε για ακόμη  μια φορά ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου (677/2017) στην οποία αναφέρεται ακολούθησε την πάγια νομολογία του Ανωτάτου δικαστηρίου, ενώ λησμόνησε παράλληλα ότι   τόσο ο ίδιος όσο και οι  καθ΄  ύλην  αρμόδιοι υπουργοί του δεν μερίμνησαν στα 25 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας να  καταθέσουν  στην Βουλή  σχετικής νομοθετική  ρύθμισης, έτσι  ώστε να αρθεί οι κατ΄   εκείνους αδικία σε βάρος των εργαζομένων.
          Σύμφωνα με την επίμαχη απόφαση του Αρείου Πάγου, μεταξύ των άλλων,   η αντισυμβατική συμπεριφορά του εργοδότη δια της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών στον εργαζόμενο δεν συνιστά αφ’ εαυτής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας.

          Την  σκυτάλη ταπείνωσης της Δικαιοσύνης παράλαβε λίγες ώρες αργότερα ο πολιτικός επικεφαλής της Δικαιοσύνης, υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Αφορμή για τις νέες επικρίσεις και τη νέα  ενορχηστρωμένη  επίθεση σε βάρος της Δικαιοσύνης απετέλεσε η απόφαση  του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθηνών, η οποία κατά πλειοψηφία (3-2) απέρριψε το   αιτήματος αποφυλάκισης της 29χρόνης   Ηριάννας η οποία  έχει καταδικαστεί  σε κάθειρξη 13 ετών,  για την  συμμετοχή της στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

          Ο κ. Κοντονής από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, αυτή τη φορά έκανε  μια ακόμη πολιτική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη   με αφορμή   την   απόρριψη από το Εφετείο Αναστολών Αθηνών του αιτήματος   αποφυλάκισης της Ηριάννας. Ο πολιτικός  προϊστάμενος της Δικαιοσύνης, χαρακτήρισε   «δυσάρεστη έκπληξη» την  επίμαχη απόφαση του  Εφετείου Αναστολών Αθηνών.

          Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά τις εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής,  αυτοβούλως, χωρίς να προκληθεί ή να υπάρχει κάποια σχετική αφορμή,   ζήτησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα αυτό, λέγοντας αρχικά πως «η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών αποτέλεσε για εμάς μια δυσάρεστη έκπληξη, γιατί η στάση της αιτούσας -της κοπέλας που έχει καταδικαστεί με ποινή  πολυετούς  κάθειρξη- καθ’ όλο το χρόνο υποδικίας της ήταν απολύτως υποδειγματική, καθώς τήρησε όλα τα καταναγκαστικά δικονομικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί».
          Δεν παρέλειψε  ο κ. Κοντονής από το βήμα της Βουλής να επισημάνει:
 «Οι πολίτες ζητούν ίσα μέτρα και σταθμά. Είναι περίεργο ότι ορισμένοι που καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές για εμπορία ναρκωτικών έχουν δικαίωμα αναστολής μέχρι την εκδίκαση, ενώ άλλοι, όπως η συγκεκριμένη δεν μπόρεσε να πάρει το ευεργέτημα ούτε από το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ούτε από αυτό που συνεδρίασε σήμερα».
          Φυσικά   ο κ. Κοντονής δεν παρέλειψε να καταδικάσει τις βιαιοπραγίες κατά των μελών του δικαστηρίου από αγνώστους μετά την έκδοση της επίμαχης αρνητικής κατ΄ εκείνον απόφασης λέγοντας πως «και οι δικαστές άνθρωποι είναι και ως άνθρωποι κάνουν λάθη».
          Επειδή όμως σύμφωνα με τον κ. Κοντονή  οι δικαστές είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι κάνουν λάθη, γι' αυτό και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας προβλέπει δυνατότητα υποβολής σε σύντομο χρονικό  διάστημα  νέα  αίτησης  η οποία  θα κριθεί από το ίδιο δικαστήριο με άλλη όμως σύνθεση.
          Δεν παρέλειψε ο υπουργός Δικαιοσύνης να τονίσει ότι διατυπώνει    την δυσάρεστη έκπληξή του  για την απόφαση και προσέθεσε ότι δεν μπορούμε όμως να μην καταδικάσουμε τα γεγονότα κατά δικαστών που μπορεί να κάνουν λάθος αλλά δεν μπορεί διαφορετικά να λειτουργήσει μια οργανωμένη κοινωνία».
          Βούτυρο στο ψωμί του κ. Πολάκη ήταν η απόφαση του Εφετείου Αναστολών Αθηνών με την όποια απορρίφθηκε το  αίτημα  αποφυλάκισης της Ηριάννας.
          Αυτήν την φορά στο σχόλιο του που έγινε και πάλι κατά την προσφιλή του μέθοδο μέσω του  facebook  και με τον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τρόπο ο κ. Πολάκη  δεν  «απάντησε»  στους δικαστές με μαντινάδες αλλά με το  τραγούδι  του Γρηγόρη  Μπιθικώτση σε ενορχήστρωση του  Μίκη Θεοδωράκη,   «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ».
          Συγκεκριμένα ο κ. Πολακης ανάρτησε στο  facebook:
          «Αντί αλλου σχολίου ...... αφιερωμένο στον εισαγγελέα και τους δικαστες που ξαναφυλάκισαν την Ηριαννα ....
Tis dikaosinis ilie noite
Τραγούδι των Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Μίκης Θεοδωράκης».

          Η μόνη κυβερνητική παραφωνία στην ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάος της Δικαιοσύνης ήταν χθες η θέση που εξέφρασε  για την τοποθέτηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου στο γραφείο του πρωθυπουργού ως προϊσταμένης της νομικής υπηρεσίας, ήταν ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.
          Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Παπαδόπουλος  ξεκαθαρίζοντας ότι μεταφέρει την προσωπική του άποψη, ανέφερε ότι «δεν ήταν καλό το ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τοποθετήθηκε σε μια πολιτική θέση».
          Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος σχολιάζοντας   τις τελευταίες δηλώσεις της κυρίας Θάνου   ανέφερε ότι «δεν συνάδουν με μια πολιτικοποίηση ενός ρόλου, ο οποίος είναι διαφορετικός πριν από δεκαπέντε ημέρες και διαφορετικός τώρα».

5 σχόλια:

 1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ...

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ..

  ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ...

  ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΡΑΒΑΤΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??????ΟΥΣΤ 12ΘΕΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΜΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 12ΘΕΟΥ ΓΥΦΤΟΥ!

   Διαγραφή
 2. ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ "ΘΑΝΟΥ" ΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 115 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..
  ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..

  ΕΔΩ Ο "ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ" ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

  ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
  1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

  2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

  ..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.
  ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (οι μονοι)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....

  ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....
  http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ 12ΘΕΑ ΖΩΑ!!!!!ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ,ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!!!!! 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΛΟΙΠΟΝ,ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ?????

   Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive