Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. "Συμβουλές" ηλικιωμένου πούστη σε ανήλικα παιδιά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ομοφυλόφιλες συμβουλές ηλικιωμένου σε ανήλικα παιδιά!Αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν πραγματικά προηγούμενο! Φυσικά ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής σε σχέση με τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει. Ωστόσο, το να προωθείται ανοιχτά η ομοφυλοφιλία στους ανήλικους από ηλικιωμένους άνδρες πάει πολύ!...

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, μας δείχνουν έναν 78χρονο ομοφυλόφιλο να συνομιλεί με έναν 13χρονο, ο οποίος δηλώνει επίσης ανοιχτά ομοφυλόφιλος.
Όπως τονίζεται, η κυκλοφορία αυτού του βίντεο συμπίπτει με τα 50 χρόνια που η Μ. Βρετανία αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία.
Ο 78χρονος Percy εξιστορεί στον – κατά 65χρόνια νεότερο-  Louis την ζωή του, σε μια εποχή όπου το να είσαι gay αποτελούσε έγκλημα.
Κακώς η ομοφυλοφιλία αποτελούσε έγκλημα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τιμωρεί τον άλλο για την ζωή που επιλέγει.
Έγκλημα όμως είναι να παρουσιάζεις ανήλικα παιδιά στην τηλεόραση, σε θέματα σεξουαλισμού.
Η εικόνα ενός ομοφυλόφιλου γέρου άνδρα απέναντι από το αγοράκι μας βάζει σε σκέψεις για τα κίνητρα της συγκεκριμένης διαφήμισης:

του Κίμωνα Χαραλάμους
prisonplanet.gr

1 σχόλιο:

  1. Κίμωνα άφησε τό ομοφυλόφιλος και λέγε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ όπως τους ξέρουμε στά ελληνικά άντε μέ τούς ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive