Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις: Ο αδερφός του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις: Ο αδερφός του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ
Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού στο Λαγανά της Ζακύνθου. Μέρα με τη ημέρα αποκαλύπτονται πτυχές της υπόθεση που δίνουν μια άλλη όψη της τραγωδίας στη Ζάκυνθο.  Σύμφωνα με φίλους του 22χρονου Μπακάρι Αντερσον που μίλησαν στην αστυνομία, ο αδερφός του θύματος είχε χάσει επίσης τη ζωή του έξω από μπαρ...
στο Τέξας σε ανάλογη συμπλοκή. Μόνο που τότε ο άτυχος νέος είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα από τους δράστες.
Η οικογένεια Αντερσον δεν είχε συνέλθει ακόμη από εκείνη την τραγωδία, αλλά η μοίρα της επιφύλασσε και άλλο χτύπημα εξίσου ισχυρό και με πανομοιότυπο τρόπο.
Το όνειρο ζωής που είχε ο 22χρονος Μπακάρι να επισκεφθεί τη χώρα μας εκτυλίχθηκε, εν τέλει, στο χειρότερο εφιάλτη, αφού ο άτυχος Αμερικανός τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο, σε μισό λεπτό από μπουνιές και κλωτσιές, χωρίς να προλάβει καν να αντισταθεί. Οκτώ άτομα από το μπαρ που διασκέδαζε στο Λαγανά στη Ζάκυνθο, του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν.
«Μίλησαν» τα βίντεο
Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ από τη μοιραία νύχτα, το οποίο δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα. 
Οι μαρτυρίες λένε πως συνολικά 30 άτομα έπεσαν πάνω στον Αμερικανό, που σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν. Η ιατροδικαστής άλλωστε δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία, παρά μόνο πως προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλωτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι. 
1
Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Κυριακή στον εισαγγελέα Ζακύνθου, κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του 22χρονου. Στους κατηγορούμενους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Παραμένουν στα κρατητήρια της αστυνομίας και την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή. 
1
Ο δικηγόρος του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».
Ο πορτιέρης, που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα, υποστηρίζει πως δεν χτύπησε καμία φορά το θύμα. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο», είπε στους αστυνομικούς. 
Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive