Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο τραγικός πατέρας που σκότωσε καταλάθος τον γιο του

pateras-eisaggeleas
Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή, μέσω του συνηγόρου του, ο 85χρονος από την Παλαιόχωρα, που το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο γιο του στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι...
 Ο 85χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης, δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.
Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 58χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του στο σπίτι, όπου διέμενε μόνος στους Αγίους Θεοδώρους. Το θύμα χτύπησε την πόρτα του σπιτιού χωρίς να λάβει απάντηση και όταν προσπάθησε να μπει μέσα από το παράθυρο δέχτηκε τα πυρά από τον πατέρα του, που τον πέρασε για κλέφτη.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive