rottating banner

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Χαρά Νικοπούλου: «Η Θράκη είναι ένα βήμα πριν από την εξόντωση,Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

Από την Εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" 
Τον κώδωνα του κινδύνου στην Αθήνα που... κοιμάται κρούει η δασκάλα των Πομάκων Χαρά Νικοπούλου, μιλώντας για επικείμενες εξτρεμιστικές ενέργειες αλλά και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης! «Στη Θράκη συντελούνται και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έκτο στάδιο»... Στη δραματική αυτή επισήμανση-προειδοποίηση προβαίνει η κυρία Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα που από το 2002 έχει αφιερώσει τη ζωή της διδάσκοντας στους Πομάκους μαθητές την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Τους Πομάκους που «καταδιώκει» το τουρκικό κράτος και η Ελλάδα τους έχει γυρίσει την πλάτη επιδεικτικά. Σήμερα διδάσκει σε μεικτό δημοτικό σχολείο -με χριστιανούς και μουσουλμάνους μαθητές- στην περιοχή της Ροδόπης και κατοικεί σε ένα πομακοχώρι, την Κάτω Βυρσίνη. Διαμένει μαζί με την οικογένειά της σε χώρο που της έχει παραχωρήσει ο Στρατός και χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως φυλάκιο. Μέσα στον χώρο αυτό έχουν δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της ένα πνευματικό κέντρο με την επωνυμία «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη». Αυτό το πρώην στρατόπεδο μετατράπηκε σε μια στέγη φιλοξενίας εγκαταλελειμμένων παιδιών, όπου ζουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.
Εχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα η δράση διάφορων κύκλων από πλευράς Τουρκίας στη Θράκη, εξυπηρετώντας έτσι «σκοτεινά» σχέδια;
Επειτα από σχετικές μελέτες που έχει κάνει η επιστημονική ομάδα της «Κιβωτού» -και έχουν δημοσιευθεί-, έχουμε διαπιστώσει ότι στη Θράκη συντελούνται πλέον και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας - και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης! Με βάση τον σχετικό ορισμό του καθηγητή κ. Στάνφορντ στις ΗΠΑ, σε κάθε γενοκτονία έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν επτά στάδια πριν από το τελικό στάδιο, της εξολόθρευσης. Αυτή τη στιγμή στη Θράκη είμαστε στο έκτο στάδιο. Δηλαδή, στην προετοιμασία της εξολόθρευσης του ελληνικού-χριστιανικού πληθυσμού και όλων όσοι έχουν καλές σχέσεις με το χριστιανικό στοιχείο. Δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας! 
(διάβασε τη συνέχεια του συγκλονιστικού άρθρου 

1 σχόλιο:

  1. Πολλά εύγε στην κα. Χαρά Νικοπούλου για την ξεκάθαρη εθνική της στάση και την έμπρακτη καθημερινή της προσφορά (με τη σχετική της ενασχόληση) στην Ακριτική μας ΘΡΑΚΗ. Μακάρι να είχε και άλλους πολλούς μιμητές από τους απλούς πολίτες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ από τους πολιτικούς της Χώρας μας στα χέρια των οποίων οι πολίτες έχουν εναποθέσει τις τύχες τους, το μέλλον τους και βεβαίως την προάσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας (πάντα με προτεραιότητα τις ακριτικές περιοχές της χώρας μας). Δυστυχώς για πολλές δεκαετίες οι πολιτικοί μας περί άλλων τυρβάζουν και έχουν αφήσει τη Θράκη μας πρακτικά ανοχύρωτη (δηλ. έρμαιο των ορέξεων του "καλού γείτονα" ο οποίος συνεχώς σχεδιάζει και υλοποιεί με σκοπό την πλήρη άλωσή της - γνωστές οι τακτικές του). Πότε, λοιπόν, θα ξυπνήσουν ΚΥΡΙΩΣ οι Έλληνες πολιτικοί (αλλά και οι απλοί πολίτες) για να αντισταθούν ώστε να αποτρέψουν το εθνικό έγκλημα που διαπράττεται/συντελείται στη ΘΡΑΚΗ μας; Οι πολιτικοί μας είμαι βέβαιος ότι γνωρίζουν τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος για πολλές δεκαετίες αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τα απαραίτητα (για να μην πω σχεδόν τίποτα) για να αντιστρέψουν τις αναμενόμενες/επερχόμενες πολύ άσχημες εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive