Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η Ελλάδα είναι μία «συντεταγμένη πολιτεία». Γράφει ο Τάκης Δακογλου

Φωτογραφία του Τάκης Δακογλου.ΕΙΝΑΙ πολύ «συντεταγμένη» όταν πρόκειται να εγκλωβίσει τα χρήματα του κοσμάκη στις τράπεζες με διάφορα κόλπα όπως τα Capital controls, το πλαστικό χρήμα, τους μοναδικούς υποχρεωτικούς λογαριασμούς για τον καθένα, την υποχρεωτική πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών μέσω κάρτας, τις λωποδυτικές επεμβάσεις στους ατομικούς λογαριασμούς και τις αφαιρέσεις ποσών από τα δυστυχή θύματα, πάντα με «συντεταγμένο» τρόπο....

ΕΙΝΑΙ πολύ «συντεταγμένη» όταν πρόκειται να θεσπίσει μέτρα και νόμους που προστατεύουν το δήθεν τραπεζικό σύστημα και όταν δια των «συντεταγμένων» δικαστών, εισαγγελέων, συμβολαιογράφων, κλητήρων και αστυνομικών, πρόκειται να προβεί σε πλειστηριασμό του σπιτιού μας εν μέσω τρομακτικής οικονομικής κρίσης που οι «συντεταγμένοι» πολιτικάντηδες επέβαλαν στην χώρα για να χορτάσει το «συντεταγμένο» εισπρακτικό σύστημα, εγχώριο και ξένο.
ΕΙΝΑΙ πολύ «συντεταγμένη» όταν πρόκειται να τσακίσει στο ξύλο φουκαράδες γέροντες συνταξιούχους και πεινασμένους άνεργους χρησιμοποιώντας τους «συντεταγμένους» πραιτοριανούς της, όταν νοιώσει ότι την ενοχλούν πάρα πολύ.
ΕΙΝΑΙ πολύ «συντεταγμένη» όταν πρόκειται να υπερασπισθεί και να διαδώσει ανήθικους, εκφυλισμένους και επικίνδυνους δρόμους και τρόπους ζωής και όταν προσπαθεί δια των «συντεταγμένων» οργάνων της να αλλοιώσει τα εθνικά μας χαρακτηριστικά με αντικειμενικό σκοπό να χαθούν οι παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων και να υπερισχύσουν οι ολέθριες αξίες της παγκοσμιοποίησης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου συντεταγμένη πολιτεία όταν χρωστάει σε ιδιώτες, σε εργολάβους σε προμηθευτές και σε συνταξιούχους τα μαλλιά της κεφαλής της, όταν τα «συντεταγμένα» όργανά της σε αφήνουν να πεθάνεις περιμένοντας να σε παραλάβουν και να σε περιθάλψουν, όταν περιμένεις τέσσερα και πέντε χρόνια για να βγάλεις μία σύνταξη (αν , τελικά, ζήσεις και αν την πάρεις), όταν οι δικαστικές σου υποθέσεις κάνουν πάρα πολλά χρόνια για να εκδικασθούν, όταν τα αρμόδια «συντεταγμένα» όργανα επιτρέπουν στους γύφτους και στους κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες να είναι «κράτος εν κράτει» και στους συνδικαλισταράδες να κλείνουν δρόμους, λιμάνια, να καταλαμβάνουν κτίρια και να γεμίζουν τις πόλεις μας με σκουπίδια, πάντα εν μέσω καύσωνα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου συντεταγμένη πολιτεία όταν δεν μπορεί να ελέγξει με τα «συντεταγμένα» όργανα της τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά της από τις ορδές των προσφύγων και των λαθρομεταναστών και από τις μύριες όσες παραβιάσεις του «γείτονα και συμμάχου» στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο που μας ανήκει.
Αλλά, ας μην τα γράφω όλα εγώ. Γράψτε και σείς κάτι. Περιμένω. Καλή σας ημέρα και καλό μήνα Ιούλιο και όχι Γιούλη που λένε οι κομμουνισταράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive