Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ. ΤΡΟΜΟΣ στην Τουρκία ταινία δείχνει την εκτέλεση Ερντογάν. ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!

Σάλος στην Τουρκία με ταινία που δείχνει να σκοτώνουν τον Ερντογάν

Ένταση έχει επικρατήσει στην Τουρκία από την βιογραφική ταινία του παραγωγού Αλί Αβτσί με θέμα τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το τρέιλερ της οποίας βγήκε στα social media. Ο Αβτσί συνελήφθη σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με την κατηγορία ότι ανήκει στο δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης....
Ήταν επίσης παραγωγός μιας ταινίας με θέμα το αποτυχημένο πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου, το τρέιλερ του οποίου είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Με τίτλο «Uyanis» (ξύπνημα στα τουρκικά), η ταινία αυτή περιέχει σκηνές που δείχνουν τους πραξικοπηματίες να σκοτώνουν την οικογένεια του Ερντογάν, τον οποίο στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε με ένα πιστόλι στον κρόταφο.
Ο Αβτσί συνελήφθη στο σπίτι του όπου βρισκόταν με τον Φετουλάχ Καραμπιμπέρ, που επίσης καταζητούνταν για τη σύνδεσή του με το δίκτυο του Γκιουλέν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu. Ο Καραμπιμπέρ προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία επεσήμανε ότι οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.
Ο Αβτσί ήταν παραγωγός της ταινίας «Reis» που είχε θέμα τη ζωή του Ερντογάν. Η ταινία παρακολουθεί την πορεία του Τούρκου προέδρου από την παιδική του ηλικία στη συνοικία Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης έως την περίοδο που ήταν δήμαρχος της πόλης από το 1994 έως το 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive